Newsroom

Newsroom

Ο ορισμός της εκλογικής πικρίας: Υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας κράζει όσους δεν τον ψήφισαν

«Ευχαριστώ τους δεκάδες χιλιάδες που, ενώ μου υποσχεθήκατε στήριξη, μου είπατε ψέματα και φυσικά ψηφίσατε τους ομοίους σας για να σας εξαπατούν επάξια» - Διαβάστε όλη την πρωτοφανή επιστολή του προς τους δημότες

4748542

Πονεμένος από το χαμηλό του ποσοστό στις δημοτικές εκλογές, ο υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος τα έβαλε με τους ψηφοφόρους του που «τιμώρησαν τους εαυτούς τους», ενώ τού έλεγαν ψέματα ότι θα τον ψήφιζαν.

«Για μια ακόμη φορά τιμωρήσατε τον εαυτό σας και δεν καταδικάσατε το σύστημα, αφού αναδείξατε περίτρανα τους ανθρώπους του κατεστημένου», τονίζει στην επιστολή του και συμπληρώνει: «Ζητώ συγνώμη που διατάραξα τον ύπνο του αδίκου παρουσιάζοντας όραμα και αναπτυξιακό σχέδιο για την Πάτρα μας που λατρεύω».

Η πρωτοφανής επιστολή κλείνει με ένα (κακό) λογοπαίγνιο μεταξύ της λέξης «φίλος» και «φίδι».

«Άγιε μου Ανδρέα προστάτεψε αυτή την πόλη και τους ανθρώπους της που σε πρόδωσαν και ιδίως τους «φίδους» μου», καταλήγει.

Η… πικρία του Χρυσανθακόπουλου πάντως είναι μάλλον δικαιολογημένη αφού έλαβε μόλις το 1,8% των ψήφων στις δημοτικές εκλογές, ενώ ο νυν δήμαρχος Πάτρας και εκ νέου υποψήφιος με την υποστήριξη του ΚΚΕ, Κώστας Πελετίδης, έλαβε στον πρώτο γύρο το 40,6%. Εξ’ ου και οι αναφορές του Χρυσανθακόπουλου ότι οι δημότες της Πάτρας απέδειξαν «στην πράξη ότι θέλετε κομματικά εξαρτημένο Δήμαρχο».

Ολόκληρη η επιστολή του Χρυσανθακόπουλου στους πολίτες της Πάτρας έχει ως εξής: 

Δημότες της Πάτρας

Για μια ακόμη φορά τιμωρήσατε τον εαυτό σας και δεν καταδικάσατε το σύστημα, αφού αναδείξατε περίτρανα τους ανθρώπους του κατεστημένου.

Ευχαριστώ τους δεκάδες χιλιάδες που, ενώ μου υποσχεθήκατε στήριξη στο πρόγραμμα μου το οποίο εκθειάζατε, μου είπατε ψέματα και φυσικά ψηφίσατε τους ομοίους σας για να σας εξαπατούν επάξια.

Ευχαριστώ για την παραδοχή πως είμαι ο πιο συγκροτημένος, έτοιμος, έντιμος, επαρκής και καταρτισμένος για Δήμαρχος που ξεχώρισα ποιοτικά στο ντιμπέϊτ, αλλά προτιμήσατε το αντίθετο.

Αποδείξατε στην πράξη ότι θέλετε κομματικά εξαρτημένο Δήμαρχο και επιβραβεύσατε τα έρμαια των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Ως συνδυασμός κάναμε ένα καθαρό αγώνα και ευχαριστώ τους υποψηφίους μου για την μαχητικότητα τους και εσάς προσωπικά όσους με προτιμήσατε.

Με τα πενιχρά οικονομικά μου μέσα επί ενάμιση χρόνο σας εξηγούσα πόρτα-πόρτα τις προτάσεις μου που θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο και θα καταστήσουν την Πάτρα Διεθνή Σύγχρονη Πόλη. Συμφωνούσατε μαζί μου, αλλά δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας.

Ζητώ συγνώμη που διατάραξα τον ύπνο του αδίκου παρουσιάζοντας όραμα και αναπτυξιακό σχέδιο για την Πάτρα μας που λατρεύω.

Ως ορθόδοξος χριστιανός έχω θυσιάσει κάθε εγωισμό στον σκοπό μου. Άγιε μου Ανδρέα προστάτεψε αυτή την πόλη και τους ανθρώπους της που σε πρόδωσαν και ιδίως τους «φίδους» μου.

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος

Γρίπη των πτηνών: Συναγερμός από τον ΠΟΥ για κίνδυνο εξάπλωσης στους ανθρώπους

γρίπη ιός

Γρίπη των πτηνών: Συναγερμός από τον ΠΟΥ για κίνδυνο εξάπλωσης στους ανθρώπους

Οι αγελάδες και οι κατσίκες εντάχθηκαν στον κατάλογο των ειδών που επλήγησαν τον περασμένο μήνα…

Ουκρανία: Συνελήφθη Πολωνός που συνεργαζόταν με τη Ρωσία για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

AP - Ζελένσκι

Ουκρανία: Συνελήφθη Πολωνός που συνεργαζόταν με τη Ρωσία για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Ο ύποπτος φέρεται να δήλωσε στην πολωνική εισαγγελία ότι είχε αναλάβει την αποστολή να συλλέξει…

Viral βίντεο από Μοντάνα: Ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και έσπειρε τον πανικό στους δρόμους της πόλης

elefantas montana

Viral βίντεο από Μοντάνα: Ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και έσπειρε τον πανικό στους δρόμους της πόλης

Το NBC Montana μετέδωσε πλάνα με τον 58χρονο ασιατικό ελέφαντα ονόματι «Βιόλα» να βρίσκεται στους…

Επίσημη ενημέρωση FIFA για Ντόπινγκ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών

220328101503 ethniki omada ellada

Επίσημη ενημέρωση FIFA για Ντόπινγκ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών

“Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό…