Newsroom

Newsroom

Ο Ομπάμα συνεχίζει τις χλιδάτες διακοπές του κάνοντας σέρφινγκ

Μπορεί ο αμερικανικός λαός να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα από τις αποφάσεις του νέου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο, ο Μπαράκ Ομπάμα από την άλλη απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς συνεχίζοντας τις διακοπές του.

5899ef9a1dc5240b118b4671

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής, διασκεδάζει απολαμβάνοντας την παρέα του Richard Branson, του ιδρυτή του ομίλου Virgin και επιδίδεται σε διάφορα σπορ όπως στο κάιτ σέρφινγκ δείχνοντας πως βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση.

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα πέρασαν περίπου μια εβδομάδα στο ιδιωτικό νησί του Μπράνσον τις Βρετανικές Παρθένες νήσους – ένα νησί που αγόρασε έναντι 10 εκατ. λιρών το 2007.

Γράφοντας στην ιστοσελίδα της Virgin, ο επιχειρηματίας δισεκατομμυριούχος είπε ότι ήταν τιμή μου να καλέσει το ζεύγος Ομπάμα στο νησί του.


Μάλιστα όπως είπε μια από τις πρώτες ιστορίες που του είπε ο Ομπάμα όταν έφτασαν μαζί με την Μισέλ στο νησί του ήταν πώς, λίγο πριν εκλεγεί πρόεδρος, έκανε σέρφινγκ κάπως επικίνδυνα, στη Χαβάη. Ωστόσο, από τότε που έγινε πρόεδρος τςη Αμερικής δεν ξανάκανε. Έτσι, ο επιχειρηματίας του πρόσφερε την ευκαιρία να κάνει κάιτ σέρφινγκ

Μάλιστα, ο Branson δημοσίευσε ένα βίντεο με τις προσπάθειες του ίδιου και του Ομπάμα στο συγκεκριμένο σπορ, με τον Ομπάμα να ανακηρύσσεται τελικά νικητής.


«Ο Μπαράκ και εγώ πέσαμε πολλές φορές, αλλά συνέχισαμε να προσπαθούμε ξανά και ξανά και έχουμε σημειώσει πρόοδο κατά τη διάρκεια των ημερών», έγραψε ο Branson.

Πάντως, μπορεί ο Μπαράκ Ομπάμα να χαλαρώνει χωρίς καμία πλέον πολιτική υποχρέωση να τον βαραίνει ωστόσο, δε δίστασε να καταδικάσει το διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ για τους μετανάστες.