Newsroom

Newsroom

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 τον ΠΑΟΚ και ανέβηκε πρώτος

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Super League.

3301021 750x430 1

Ο Ολυμπιακός μετά από ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκε 2-0 νίκησε τελικά με 2-1 τον ΠΑΟΚ που άργησε πολύ να μπει στο ματς στο κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι κορυφής στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το ματς ξεκίνησε σε χαμηλούς ρυθμούς καθώς οι δυο ομάδες ήθελαν να αποφύγουν τον αιφνιδιασμό. Μ την πάροδο του χρόνου ο Ολυμπιακός άρχισε να πιέζει τον ΠΑΟΚ με αιχμή τον Γκάρι Ροντρίγκες αλλά δεν δημιουργούσε φάσεις. Η πίεση ανέβηκε σιγά-σιγά και είχε σαν αποτέλεσμα από μια τέτοια πίεση του Ρέαμπτσιουκ στον Εσίτι, να κλέψει τη μπάλα ο Αγκιμπού Καμαρά. Ο νεαρός άσος έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στον Βαρέλα, άλλαξε πορεία και… 1-0 στο 21’. Στο 28’ ο Μαντί Καμαρά λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 αλλά το σουτ έφυγε λίγο άουτ και στο 29’ ο Ελ Αραμπί πλάσαρε η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι, γύρισε και με νέα κεφαλιά ο Μαροκινός φορ την έστειλε να το«γλείψει πάλι το οριζόντιο δοκάρι. Το γκολ είχε δώσει ψυχολογία στους Πειραιώτες που στο 31’ έκαναν τελικά 2-0 με τον Μασούρα από ασίστ του Α. Καμαρά.

Ο ΠΑΟΚ έδειχνε αποδιοργανωμένος και είναι χαρακτηριστικό ότι έκανε την πρώτη του τελική στο 35’ με σουτ άουτ του Σβαμπ, ενώ ο Λουτσέσκου σήκωσε από τον πάγκο για ζέσταμα τον Ελ Καντουρί. Στο 39’ ο Λαλά λίγο έλειψε να κάνει το 3-0 και το ημίχρονο τελείωσε χωρίς άλλες συγκινήσεις με… 8-1 τελικές προσπάθειες των δύο ομάδων…

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ με την είσοδο του Ελ Καντουρί θέλησε να πιέσει τους γηπεδούχους για ένα γρήγορο γκολ ώστε να ξαναμπεί στο ματς, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν χώρο στον αντίπαλο τους και να ψάχνουν τις αντεπιθέσεις. Σε μια τέτοια οι γηπεδούχοι είχαν τρίτο δοκάρι στο 51’ σε σουτ του Α. Καμαρά, ο Πασχαλάκης βρήκε λίγο την μπάλα την έστειλε στο δοκάρι και κόρνερ.

Στο 58’ ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη ευκαιρία του στο ματς αλλά ο Μιχαηλίδης από κοντά μετά από φάουλ του Ζίφκοβιτς, σημάδεψε το δοκάρι του Βαντσλίκ.

Ο ρυθμός έπεσε μετά το 60’ με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει τρόπο να μειώσει το σκορ και τον Ολυμπιακό να διώχνει εύκολα την μπάλα και να προσπαθεί να διαχειριστεί το υπέρ του 2-0. Στο 79’ ο Ολυμπιακός έχασε διπλή ευκαιρία με τους Τικίνιο και Α. Καμαρά για το 3-0 και στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ μείωσε με σουτ του Μουργκ σε 2-1 μετά από σέντρα του Ελ Καντουρί και το ντέρμπι πήρε φωτιά, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι μέχρι το φινάλε…

Ο Γερμανός ρέφερι Αϊτεκίν «κιτρίνισε» τους Σίντκλεϊ, Μπίσεσβαρ, Ελ Αραμπί, Μ. Καμαρά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (70’ Μπουχαλάκης), Μασούρας (83’ Βρουσάι), Ροντρίγκες (46’ Ονιεκούρου), Α. Καμαρά (83’ Κούντε), Ελ Αραμπί (59’ Τικίνιο).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (60’ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Σβαμπ, Εσίτι (46’ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (60’ Μίτριτσα, 78’ Μουργκ), Άκπομ (60’ Σφιντέρσκι).

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…