Newsroom

Newsroom

"Ο Ολυμπιακός έχει βρομίσει τον ελληνικό αθλητισμό"

Με δήλωσή του στην επίσημη σελίδας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στο facebook, o πρόεδρός της, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, τονίζοντας…

kotsatos

Με δήλωσή του στην επίσημη σελίδας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στο facebook, o πρόεδρός της, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι “έχει βρομίσει τον ελληνικό αθλητισμό στο σύνολο του”. Μια τοποθέτηση που ήρθε ως απάντηση στην ανακοίνωση των Πειραιωτών για την απόφαση επανάληψης του ματς της Α1 γυναικών.

H δήλωση του Κωνσταντίνου Κοτσάτου:

“Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από μια ανακοίνωση επιπέδου… Ολυμπιακού, μετά την δίκαιη απόφαση επανάληψης του αγώνα ΟΣΦΠ-ΑΕΚ για την Α1 βόλεϊ γυναικών. Αφήνουμε στην κρίση των Ελλήνων φιλάθλων κατά πόσο μπορεί να σας λαμβάνει σοβαρά υπόψιν πλέον.

Τον σύλλογο που πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα που πήρε μόνο ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, που κατέκτησε τη νίκη σε αγώνα που είχε ηττηθεί, που «βιάζει» συνειδήσεις «υγιώς» σκεπτόμενων φιλάθλων τις τελευταίες δεκαετίες σε αρκετά αθλήματα και που έχει «βρωμίσει» τον ελληνικό αθλητισμό στο σύνολο του.

Πιθανόν να σας ξένισε το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι ξανά εδώ και απαιτεί οι αγώνες να παίζονται ΜΟΝΟ στους αγωνιστικούς χώρους, όπως σας έχουμε επαναλάβει. Διόλου παράξενο που δεν μπορείτε να το αποδεχθείτε.

Να αρχίζετε να συνηθίζετε πια ότι έχει ξεκινήσει η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα”.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού που έφερε την απάντηση

“Επιτέλους αποδόθηκε δικαιοσύνη! Ο αγώνας βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακου ΑΕΚ θα ξαναγίνει,ξεκινώντας από την αρχή!!! Για την ιστορική αυτή απόφαση,θέλουμε να αποδώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ΕΟΠΕ,που εφάρμοσε τον τόσο αυτό άδικο κανονισμό,ο οποίος ισχύει μόνο στη δική της προκηρυξη πρωταθλήματος. Τα δικαιούται η ΕΟΠΕ,αφού επιτέλους ξεκίνησε να εφαρμόζει,χωρίς ερμηνεία,τους κανονισμούς.

Θυμίζουμε ότι, πριν λίγα μόλις χρόνια,η ίδια Ομοσπονδία στέρησε από τον Ολυμπιακο το Κύπελλο Ελλάδας,αποφασίζοντας ενάντια στον κανονισμό, να μη διοργανώσει τον τελικό,μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκου από την ομάδα μας. Είναι τελικά η δικαιοσύνη τυφλή ή βλέπει κατά το δοκούν; Συγχαρητήρια όμως και στην ΑΕΚ! Διεκδίκησε με σθένος στα χαρτιά ένα χαμένο ματς!

Δικαίωσε έτσι αναδρομικά τον Ολυμπιακο,που είχε κάνει το ίδιο στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι με την Καλαμαριά. Απέδειξε σαφώς ότι πλέον σέβεται τους κανονισμούς των πρωταθλημάτων και τους αναγνωρίζει,ενώ φυσικά εξέπληξε το πανελλήνιο με την κωλοτούμπα ηθικής που έκανε.

Η μόνη απορία που έχουμε, είναι αν θα κυκλοφορήσουν και αντίστοιχα μπλουζάκια,που με καμάρι φορούσαν οι οπαδοί της ….”.