Ο Οικονόμου του... ΣΚΑΙ, κατηγόρησε το Λαζόπουλο για "χυδαία προπαγάνδα" (video)

Θέλει μπόλικο απόθεμα θράσους για να κατηγορείς οποινδήποτε για προπαγάνδα από την παράτυπα κατειλημμένη δημόσια συχνότητα του ΣΚΑΙ. Και όμως το κατάφεραν και αυτό στο ανεπίσημο "γραφείο Τύπου" της ΝΔ.

NewsRoom 10/01/2018 | 15:28

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής της πρωινης εκπομπής "Σήμερα", Δημήτρης Οικονόμου, την ώρα που διάβαζε τις εφημερίδες, επιδόθηκε σε ένα παραλήρημα.

«Εγώ λυπάμαι τον Λάκη Λαζόπουλο ρε συ Μαρία. Έχω σκάσει από προχθές που διάβασα τη συνέντευξη του! Έχω σκάσει! Δηλαδή, ζει σε ένα σπίτι 40 τετραγωνικά; Γι’ αυτή τη χυδαία προπαγάνδα που έκανε τόσα χρόνια ο Λάκης, θα ζητήσει καμιά φορά συγγνώμη; Γι’ αυτές τις χυδαιότητες που έλεγε χρόνια επί χρόνων και επηρέαζε χιλιάδες πολίτες; Θα ζητήσει μια συγγνώμη; Μάλλον όχι. Προκαλεί…», είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ.

Ας μην πάμε μακριά, μόλις την προηγούμενη ημέρα, ο Δημήτρης Οικονόμου μαζί με την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, έλαβαν μέρος σε μία από τις πιο κακοστημένες "παραστάσεις" μεροληπτικής προπαγάνδας στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.