Newsroom

Newsroom

O Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C για δύο live στο Fuzz Live Music Club

Ο Γιάννης Αγγελάκας παίρνει τη μπάντα του, τους 100°C, και μετά από δυόμισι χρόνια επιστρέφει στη σκηνή για δύο εμφανίσεις στο Fuzz Live Music Club, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου.

αγγελακασ

Σε μια δυστοπική εποχή, έρχονται τα τραγούδια του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες μέχρι σήμερα, να μας θυμίσουν πως οι πραγματικά δημιουργικοί καλλιτέχνες πάντα έθεταν τις πιο καίριες ερωτήσεις. Εκτός από γνωστά και αγαπημένα κομμάτια, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε το νέο υλικό που ετοίμασαν, μαζί με τη μπάντα του, το τελευταίο διάστημα, αφού σύντομα θα κυκλοφορήσει καινούργιος δίσκος.

Τους 100°C αποτελούν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα και τα δύο νέα μέλη της παρέας, ο Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι. Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης.

*Cover photo: © Yiannis Margetousakis photography

 

Η προπώληση ξεκινά στα 13€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 15€. Στο ταμείο, αν απομείνουν εισιτήρια, η τιμή θα είναι 17€.

*Απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή έγκυρο πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης) κατά την είσοδο. Τα άτομα ηλικιών κάτω των 16 ετών πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα, με την προϋπόθεση ότι και εκείνος θα επιδείξει έγγραφο ταυτοπροσωπίας και ένα από τα προαναφερθέντα πιστοποιητικά.