Newsroom

Newsroom

Ο Ντάνιελ Κρεγκ υποδύεται τον James Bond – Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ

Ο επίσημος λογαριασμός των ταινιών Τζέιμς Μποντ έδωσε ένα μικρό δείγμα από τη νέα ταινία.

no time

Το επίσημο και χορταστικό trailer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ αναμένεται αυτή την Τετάρτη, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, το 25ο φιλμ για τον πράκτορα 007 υπολογίζεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο. Δράση και εντυπωσιακά εφέ, προετοιμάζουν τους θεατές για αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν στη μεγάλη οθόνη. 

Πρωταγωνιστές του 25ου Μποντ φιλμ, σε σκηνοθεσία του Κάρι Φουκουνάγκα, πέρα από τον Κρεγκ, είναι οι: Ραλφ Φάινς, Ράμι Μάλεκ, Ρόρι Κίνεαρ, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, Λέα Σεϊντού και Τζέφρι Ράιτ. Η νέα ταινία φημολογείται ότι είναι η τελευταία του Κρεγκ στον εμβληματικό ρόλο και οι παραγωγοί ήδη ψάχνουν για τον επόμενο πράκτορα. 

Ενα μεγάλο μέρος του «No Time to Die» γυρίστηκε στο Λονδίνο και τη Τζαμάϊκα, σκηνές όμως γυρίστηκαν και στην Νορβηγία και την Ιταλία. 

Ο Τζέιμς Μποντ έχει αφήσει την ενεργό δράση μετά την τελευταία περιπέτεια στην ταινία Spectre, ωστόσο τη βοήθεια του 007 θα ζητήσει ένας παλιός του γνώριμος από την CIA, ο Φέλιξ Λέιτερ. Ο Βρετανός πράκτορας θα βρεθεί ενώπιον ενός νέου «κακού» – τον οποίο θα υποδυθεί ο Ράμι Μάλεκ. 

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Μεγάλη Βρετανία στις 3 Απριλίου του 2020 και στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 8 Απριλίου του 2020. 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…