Ο Ντάλτον, ο Μητσοτάκης και ο Σταν Γκρίνμπεργκ

By the way, αυτό το πανάκριβο αστέρι επικοινωνιολόγος, που θα κοστίζει έναν σκασμό λεφτά, γιατί αρνιέται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να μας πει από ποιόν πληρώνεται

Ορέστης Μεταξάς 16/09/2021 | 14:02

Ο Μητσοτάκης σπάει όλα τα κοντέρ στο γελοιόμετρο. Οι φωτογραφίες με τον καουμπόι της Θεσσαλίας, ξεπερνούν κάθε όριο αλμοντοβαρικού σουρτεαλισμού. Ένας fit ξενέρωτος γιάπις με άσπρο πουκάμισο, σκούρο παντελόνι και  γυαλιά ηλίου, συναντά στο far west, στο πουθενά, έναν γελαδάρη. Έναν από τους τέσσερις αδελφούς Ντάλτον.

Ο κύριος Σταν Γκρίνμπεργκ ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος του Μητσοτάκη θεωρεί ότι είμαστε Αμερικανάκια και τσιμπάμε. Αν και τα Αμερικανάκια πλέον έχουν ξυπνήσει. Το πρόβλημα είναι να ξυπνήσουν και τα Ελληνάκια, οι fans του Μητσοτάκη, που κοιμούνται ύπνο βαθύ και ονειρεύονται τον Μπογδάνο νηπιαγωγό.

Ο κύριος Σταν Γκρίνμπεργκ θεωρεί ότι εντυπωσιαζόμαστε με τις κοινωνικές συναναστροφές του πρωθυπουργού. Σήμερα με τον καουμπόι του Δαμασίου, αύριο με τα βουβάλια της Κερκίνης, μεθαύριο με τον εξωγήινο του Λυκαβηττού. Προφανώς επειδή ο κύριος Σταν Γκρίνμπεργκ είναι επικοινωνιολόγος αστέρι, με θητεία δίπλα στον Μπλερ και τον Κλίντον, κάτι παραπάνω θα ξέρει και στέλνει τον Μητσοτάκη δίπλα στον γελαδάρη. Ίσως το κάνει επειδή o κύριος Ντάλτον είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα που χαρακτηρίζει τον Μητσοτάκη ήρωα.

By the way, αυτό το πανάκριβο αστέρι επικοινωνιολόγος, που θα κοστίζει έναν σκασμό λεφτά, γιατί αρνιέται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να μας πει από ποιόν πληρώνεται;

Προφανώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σιωπά, επειδή πληρώνεται από  «μαύρα» ταμεία, από  «μαύρο» χρήμα, από «μαύρους» ανθρώπους. Ο Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός, δεν έχει την παραμικρή αναστολή να συμπεριφερθεί «σκοτεινά» ως προς τις οικονομικές του δοσοληψίες και αυτό το κάνει ανέκαθεν. Από τον καιρό του τηλεφωνικού κέντρου της Siemens, πολύ πριν γίνει πρωθυπουργός.

Από ότι φαίνεται θα δούμε πολλά τέτοια happenings ως τις εκλογές. Λογική του παραλόγου σε βουκολικό φόντο. Ιονέσκο και Μόντυ Πάιθονς μαζί.

Ντάλτον: «83 είμαι» 

Μητσοτάκης: «με το άλογο τα επιτηρείς όλα εδώ, ε;»

Ντάλτον: «38 έγινε και το σχολείο της περιοχής.»        

Μητσοτάκης: «Τώρα έχουμε καινούργιο σχολείο, να πας να το δεις, να δεις τι ωραίο που είναι.»

Ντάλτον: «αυτό το σχολείο που φτιάχνεις εσύ θα μείνει στην ιστορία».

Μητσοτάκης μιλά για μειωμένο ΦΠΑ στις ζωοτροφές: «αν και τρώνε εδώ μια χαρά τα γελάδια».

Ντάλτον: «Είσαι ήρωας...Ντάλτον με φωνάζουν, είχα πάει και στην Αμερική.»

Μητσοτάκης: «Κι ιπειδή ούλη τη μέρα φκιάνου του τσουμπάν’ γινικά στου άρμιγμα κανένας δε μι φτάν’...Πάμε Ντόλυ» *

 *Ποιμενικόν Ροκ, Γιάννης Μηλιώκας

Είμαι ένας φτωχός και μόνος Καουμπόι, Λουκιανός Κηλαηδόνης

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr