Newsroom

Newsroom

Ο Νορβηγός πρέσβης καθαρίζει τα χιόνια και παραδίδει μαθήματα στην κυβέρνηση: «Τελείωσα με τις μικροδουλειές»

Την ίδια στιγμή που η κρατική μηχανή «πάγωσε» με αποτέλεσμα οι περισσότεροι δρόμοι να είναι «παγωμένοι» για δεύτερη ημέρα, ο Νορβηγός πρέσβης παραδίδει μαθήματα ψυχραιμίας και διαχείρισης κρίσεων

FJ8eCmbWQAIoIXf

Μαθήματα για το πως καθαρίζουμε το χιόνι παρέδωσε στην κυβέρνηση ο πρέσβης της Νορβηγίας στην Ελλάδα και Κύπρο, Φροντ Όβερλαντ Άντερσεν.

Την ίδια στιγμή που η κρατική μηχανή «πάγωσε» και πιάστηκε εντελώς απροετοίμαστη μπροστά στην κακοκαιρία «Ελπίδα», ο κ. Άντερσεν έδειξε την απαραίτητη ψυχραιμία που απαιτείται σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Ο Νορβηγός πρέσβης έπιασε το φτυάρι και καθάρισε ο ίδιος τα χιόνια έξω από την πόρτα του που είχε «αφήσει» η κακοκαιρία «Ελπίδα», καλύπτοντας έτσι την απουσία της κυβέρνησης από τους δρόμους της Αθήνας που εξακολουθούν να βρίσκονται παγωμένοι για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Όπως γράφει ο ίδιος σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter: «Αυτό κανονικά δεν είναι αδιέξοδο», ενώ λίγο αργότερα επανήλθε με μια ακόμα φωτογραφία όπου φαίνεται να έχει καθαρίσει με φτυάρι τον χώρο έξω από την πόρτα του σπιτιού του.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…