Ο Νορβηγός πρέσβης καθαρίζει τα χιόνια και παραδίδει μαθήματα στην κυβέρνηση: «Τελείωσα με τις μικροδουλειές»

Την ίδια στιγμή που η κρατική μηχανή «πάγωσε» με αποτέλεσμα οι περισσότεροι δρόμοι να είναι «παγωμένοι» για δεύτερη ημέρα, ο Νορβηγός πρέσβης παραδίδει μαθήματα ψυχραιμίας και διαχείρισης κρίσεων

NewsRoom 26/01/2022 | 15:16

Μαθήματα για το πως καθαρίζουμε το χιόνι παρέδωσε στην κυβέρνηση ο πρέσβης της Νορβηγίας στην Ελλάδα και Κύπρο, Φροντ Όβερλαντ Άντερσεν.

Την ίδια στιγμή που η κρατική μηχανή «πάγωσε» και πιάστηκε εντελώς απροετοίμαστη μπροστά στην κακοκαιρία «Ελπίδα», ο κ. Άντερσεν έδειξε την απαραίτητη ψυχραιμία που απαιτείται σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Ο Νορβηγός πρέσβης έπιασε το φτυάρι και καθάρισε ο ίδιος τα χιόνια έξω από την πόρτα του που είχε «αφήσει» η κακοκαιρία «Ελπίδα», καλύπτοντας έτσι την απουσία της κυβέρνησης από τους δρόμους της Αθήνας που εξακολουθούν να βρίσκονται παγωμένοι για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Όπως γράφει ο ίδιος σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter: «Αυτό κανονικά δεν είναι αδιέξοδο», ενώ λίγο αργότερα επανήλθε με μια ακόμα φωτογραφία όπου φαίνεται να έχει καθαρίσει με φτυάρι τον χώρο έξω από την πόρτα του σπιτιού του.