Ο «Νονός» γίνεται τηλεοπτική σειρά (και ταινία)

Ο τίτλος της σειράς θα είναι «The offer» και θα προβληθεί στο κανάλι της Paramount+ το 2022 με αφορμή τα πενήντα χρόνια από τη γέννηση του κλασικού φιλμ του Κόπολα.

νονος

Είναι σίγουρα το τηλεοπτικό γεγονός της ερχόμενης χρονιάς καθώς τότε θα γιορτάσουμε τα πενήντα χρόνια ζωής ενός διαχρονικού και εμβληματικού ήρωα της έβδομης τέχνης. Ο «Νονός» του Βίτο ή του Μάικλ (διαλέγετε αναλόγως την προτίμηση σας) Κορλεόνε είναι η ταινία σταθμός του Φράνσις Φορντ Κόπολα και για τα 50α γενέθλια του η Paramount ετοιμάζει μια σειρά που θα είναι αφιερωμένη στα παρασκήνια της.

Πρωταγωνιστής θα είναι ο Μάιλς Τέλερ (ο πρωταγωνιστής του «Whiplash» και του επερχόμενου σίκουελ του «Top Gun» που έχει υπότιτλο «Maverick») ο οποίος αντικατέστησε τον Άρμι Χάμερ των «Να με φωνάζεις με το όνομα σου», «Social network» κ.α. Ο Χάμερ που ήταν η αρχική επιλογή για το «The Offer» το οποίο έχει ως αντικείμενο τα επεισοδιακά γυρίσματα της ταινίας του 1972 μέσα από το βλέμμα του νεαρού τότε παραγωγού Αλ Ρούντι (ο οποίος φυσικά κρατά τη θέση του παραγωγού και στη σειρά), αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το σετ ύστερα από τις πρόσφατες καταγγελίες σεξουαλικών επιθέσεων αρκετών γυναικών!

Το σενάριο του «The Offer» έχει αναλάβει ο Μάικλ Τόλκιν (του συγγενικού ως προς το θέμα «Παίκτη» του Ρόμπερτ Όλτμαν) και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντέξτερ Φλέτσερ των «Rocketman» και «Bohemian Rhpasody». Η σειρά που θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με πληροφορίες σε 10 ωριαία επεισόδια δεν είναι όμως η μόνη δημιουργία που ετοιμάζεται να γιορτάσει την 50η επέτειο του «Νονού».

Στα σκαριά βρίσκεται και μια ταινία του Μπάρι Λέβινσον που θα έχει τίτλο «Francis and The Godfather» και θα εστιάσει στον αγώνα που έδωσε ο Κόπολα για να περάσει τις καλλιτεχνικές απόψεις του.

Ειδικά στην επιλογή των Μάρλον Μπράντο και Αλ Πατσίνο μόνο ξύλο που δεν έπεσε μεταξύ του 32χρονου τότε σκηνοθέτη και των ανθρώπων του στούντιο που ήθελαν τους Λόρενς Ολίβιε και Ρόμπερτ Ρέντφορντ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

 

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…