Newsroom

Newsroom

O Νοέμβριος στο Ranch θα είναι συναρπαστικός

Στην μαγευτική κοιλάδα του the Ranch τα events τον Νοέμβριο έχουν την τιμητικής τους με τους μικρούς επισκέπτες να μπορέσουν να ζήσουν σε ένα τόπο παραμυθένιο γεμάτο δραστηριότητες και δημιουργικές στιγμές .

580770e51dc5241d1c8b4655

Όλα ξεκινούν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου όπου στο Σοφικό Κορινθίας θα κατακλυστεί από μεταμφιεσμένους επισκέπτες που θα πάρουν μέρος στο event “Ηalloween is back” Το ranch θα μετατραπεί σε λαβύρινθος θα εμφανιστούν φαντάσματα που θα γίνουν στόχος στην τοξοβολία ενώ ο χορός και το τραγούδι δεν θα λείψει από το συναρπαστικό πάρτι με dj .Το συγκεκριμένο event είχε μεγάλη ζήτηση με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία διαθεσιμότητα και οι υπεύθυνοι του Ranch να παρατείνουν το evet και το επόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου.


Το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο (19-20 Νοεμβρίου) ακόμα εκατοντάδες παιδικές φωνούλες θα κατακλύσουν την μαγευτική κοιλάδα .Είναι η Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού και το Ranch δεν θα μπορούσε να μην την γιορτάζει. Σε συνεργασία με την Action Aid και με σύνθημα «όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι» το Ranch σας καλεί σε μια γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά και στα δικαιώματα τους. Τα παιδιά θα μπορέσουν να γνωρίσουν και να παίξουν παραδοσιακά παιχνίδια από χώρες μακρινές να ακούσουν μουσικές  από όλο τον κόσμος για να «ταξιδέψουν» σε μέρη που τα δικαιώματα των παιδιών είναι έννοια άγνωστη .

Από τις θεματικές δραστηριότητες των event δεν μπορούν να λείψουν οι βόλτες με το τρενάκι μέσα στο δάσος τα πευκόφυτα μονοπάτια η φάρμα των ζώων τα πανέμορφα πόνυ αλλά και τα αγέρωχα άλογα που ομορφαίνουν ακόμα περισσότερο το τοπίο.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…