Ο Νίκος Ορφανός για την Κιτσοπούλου: «Όταν κάνεις επίθεση ενδέχεται να σου επιτεθεί και το κοινό» (video)

Ο ηθοποιός μίλησε για τον σάλο που προκλήθηκε με την παράσταση «Σφήκες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Λένας Κιτσοπούλου.

ορφανος2

Ο Νίκος Ορφανός μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» της τηλεόρασης του Open για την παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

«Έκανε μια σκληρή παράσταση, μια επιθετική παράσταση. Δεν την είδα. Όταν όμως, επιτίθεσαι στο κοινό, το κοινό ενδέχεται να επιτεθεί πίσω. Εμπεριέχεται και υπάρχει αυτός ο κίνδυνος. Από εκεί και πέρα, ο κόσμος πρέπει να ασκεί την κριτική του, όσο σκληρή και δυσάρεστη κι αν είναι, με έναν κάποιο σεβασμό προς τον κόπο του καλλιτέχνη», σχολίασε ο Νίκος Ορφανός και πρόσθεσε για τη συμμετοχή της τρανς ηθοποιού, Φένιας Αποστόλου, στον Φιλοκτήτη.

«Γιατί; Απαγορεύεται αυτό; Δεν απαγορεύεται. Ποιοι αντιδρούν; Δεν το καταλαβαίνω. Όλοι μπορούν να παίξουν. Η Τέχνη είναι για όλους. Δεν τίθεται θέμα απαγορεύσεων. Νομίζω πως είναι στη μικρή Επίδαυρο, αλλά και στη μεγάλη να ήταν, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γιατί όχι; Αν κάποιος δυσαρεστείται, ας μην πάει».

Ο Νίκος Ορφανός για το τηλεοπτικό του μέλλον, την Κιτσοπούλου και την τρανς πρωταγωνίστρια | OPEN TV

Στέφανος Κασσελάκης: Στείλτε μήνυμα στη κυβέρνηση – στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη

Στέφανος Κασσελάκης: Στείλτε μήνυμα στη κυβέρνηση – στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη

Ο κ. Κασσελάκης πραγματοποίησε περιοδεία στην Ηλιούπολη και απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση