Ο Νίκος Μουτσινάς δέχθηκε επίθεση στα Social Media για τον «μαθητή με τη φούστα»

Μια τουλάχιστον απαράδεκτη επίθεση από χρήστη του διαδικτύου δέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς σε ανάρτηση υπεράσπισης που έκανε για τον 12χρονο μαθητή στο Μουσικό Σχολείο του Ίλιον και του απάντησε αφοπλιστικά.  

1430844

Σφοδρές αντιδράσεις αλλά και μεγάλο κύμα συμπαράστασης έχει προκαλέσει το αισχρό σχόλιο καθηγητή σε παιδί που φορούσε φούστα στο σχολείο και μάλιστα εν ώρα μαθήματος.Eνας εξ΄αυτών που εκδήλωσαν την αντίδραση τους στον καθηγητή, ήταν και  ο  Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι», είχε πάρει θέση λέγοντας πως «ωραία αντιμετώπιση, εκπαιδευτική πολύ, το έβρισε το παιδί κιόλας. Ωραίος άντρας βαρύς, με πυγμή, ο καθηγητής που ξεσπά και στο παιδί. Εγώ να κάνω μία ερώτηση; Οι εκπαιδευτικοί περνάνε από κάποιο ψυχολογικό τεστ; Να ξέρουμε είναι καλά, δεν είναι, γιατί αν είναι να ξεσπάμε τα απωθημένα στο παιδί, δηλαδή καλύτερα να μείνει χωρίς τραύμα το παιδάκι και ας μη μάθει και ποτέ μαθηματικά. Δεν το πιστεύω ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Επίσης, ο καθηγητής αυτός θα φύγει φαντάζομαι από Ελλάδα; Θα γίνει κάτι; Είμαστε ακόμα στο τι θα πει ο κόσμος και σε κάτι ταμπέλες». 

Στη συνέχεια, ομως ο  παρουσιαστής δέχτηκε ένα άκρως υβριστικό σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram από έναν άνδρα που είχε την ακριβώς αντίθετη άποψη από εκείνον. Ο Μουτσινάς δημοσίευσε το εν λόγω μήνυμα στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο τύπος (άντρας) μπήκε στον κόπο να φτιάξει προφίλ για να υπενθυμίσει στον εαυτό του ότι είναι άντρας, να μιλήσει για δικαιώματα και να πει ότι θα έδερνε και τους γονείς του παιδιού που το άφησαν να πάει με φούστα στο σχολείο και παρακινεί εμένα (ως δηλωμένη π…….) να πάω στην Αγγλία. Να τον χαίρονται οι γονείς του για την παιδεία του και το μυαλό του».

 

 

 

Το μεσημέρι της Δευτέρας (7/2), ο παρουσιαστής αναφέρθηκε ξανά στην ίδια υπόθεση, σχολιάζοντας με έντονο ύφος: «Τα νέα είναι ωραία, οι δηλώσεις που έχουν γίνει είναι εξαιρετικές. Σήμερα ξύπνησα καταπληκτικά και είπα: ΄΄Σε τι χώρα ζούμε υπέροχη;“. Έτσι μου έρχεται να μεταναστεύσω για να έρθω ξανά και να πω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Σκέφτομαι αν θα πω αυτό που θέλω τώρα ή μετά. Θα το πω τώρα, δεν… μαμιέται!

 

Ανέβασα ένα story γιατί κάποιος κύριος κάπως εκνευρίστηκε, με πάρα πολύ ωραία ελληνικά μου μίλησε. Φάνηκε η παιδεία, η οργή που έχει μέσα του. Κατά καιρούς μου στέλνουν πολύ χαριτωμένα λογάκια για τη σεξουαλική μου επιλογή, αλλά δε με νοιάζει, να! Το ανέβασα μόνο για να καταλάβουμε τι γίνεται και ότι όντως υπάρχει ένα κομμάτι κόσμου, γιατί όντως ήταν ένα μήνυμα.

Το ανέβασα για να καταλάβουμε τι παίζει εκεί έξω και λίγο πώς μπορεί το πράγμα να προχωρήσει γιατί κι αυτός ο άνθρωπος προφανώς δεν ευθύνεται. Γιατί μεγάλωσε σε συγκεκριμένη οικογένεια που ανήκει σε μια συγκεκριμένη κοινωνία. Είχε το δικό του το θέμα. Να καταλάβουμε πώς ο ίδιος σε έναν περιορισμό ζει και πόσο είναι στενό όλο το σύστημά του που δεν μπορεί ν’ αντιληφθεί ότι δεν τρέχει και κάστανο.»

 

 

 

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…