Ο Νίκος Κουρής καλεί με εξώδικο τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη για κοινό τεστ DNA – Οι πέντε διαθήκες του Μίκη

Εξώδικη πρόκληση για να διαπιστωθεί εάν είναι αδέλφια - Η μια διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη που κατέληξε σε πέντε

5365616

Με εξώδικη πρόσκληση που έστειλε ο Νίκος Κουρής στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, την καλεί να επισκεφτούν μαζί έναν πραγματογνώμονα-γενετιστή, προκειμένου να γίνει τεστ DNA και να διαπιστωθεί εάν είναι αδέλφια.

Σε απόσπασμα της εξώδικης πρόσκλησης, ο Νίκος Κουρής καλεί τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού (παρειακό επίχρισμα) από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο Γεώργιο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του τεστ DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι ή όχι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου».

Ο ίδιος ο γενετιστής από την πλευρά του, μιλώντας στην εκπομπή του alpha απ’ όπου προκύπτουν και οι πληροφορίες του ρεπορτάζ, είπε ότι τα αποτελέσματα ενός τέτοιου τεστ βγαίνουν σε περίπου πέντε εργάσιμες ημέρες, ενώ σημείωσε πως πρόκειται για μία πολύπλοκη διαδικασία.

Οι πέντε διαθήκες του Μίκη Θεοδωράκη

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Alpha τη προηγούμενη Δευτέρα ανακοινώθηκε από την έδρα του Πρωτοδικείου Αθηνών το άνοιγμα της διαθήκης του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκαν σχετικώς τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτή. .

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ALPHA, δεν πρόκειται για μία διαθήκη, αλλά για πέντε.

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018