O Νικός Κοτζιάς στηρίζει την Ακρίτα με ένα σπαρακτικό μήνυμα – Τα χυδαία fake news  

Κύμα συμπαράστασης στην Έλενα Ακρίτα και στην οικογένειά της με αφορμή τα συκοφαντικά δημοσιεύματα 

kotzias

Με ένα βαθειά συγκινητικό μήνυμα ο Νίκος Κοτζιάς στηρίζει την Έλενα Ακρίτα και τον γιο της Παύλο Αρζόγλου, στη μήνυση που καταθέτουν εναντίον των συκοφαντικών δημοσιευμάτων που αφορούν στην οικογένειά τους.

Απαντώντας στην ανάρτηση της Ε. Ακρίτα για το θέμα ο Νίκος Κοτζιάς σημείωσε αναλυτικά:

«Καλή μου Έλενα, το πρόβλημα παραμένει το ίδιο. Ποιος ανήκει σε εναν λαο; αυτός που έχει τάχα αιματολογική “καθαρότητα” ή αυτός που έχει εκπαίδευση της πατρίδας του και την αγαπά;

Μεγάλωσε στην αγκαλιά της και προστατεύει αυτή την αγκαλιά; το ίδιο είναι και η οικογένεια.

Η οικογένεια είναι η τρυφερότητα, το χάδι, η αγάπη, η διασφάλιση επιβίωσης. Δεν είναι το αίμα εκείνου που σκοτώνει το παιδί του ή τον γονιό του.

Το λεω γιατι ως ΥΠΕΞ βοήθησα σε υιοθεσίες, αλλά δεν μίλησα ποτε δημόσια επί τούτο για να μην θίξω την ιδιωτικότητα των ανθρώπων.

Ήμαρτον με τον φασισμό του προσδιορισμού των πάντων με το αίμα…».
 

 

Τι προηγήθηκε – Η αντίδραση της Έλενας Ακρίτας

Με μήνυση αποφάσισε να απαντήσει η Έλενα Ακρίτα και ο γιος της Πάυλος Αρζόγλου στα συκοφαντικά δημοσιεύματα που αφορούν στην οικογένειά τους.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η κα Ακρίτα, η μήνυση στρέφεται «κατά αυτών που προέβησαν στη σωρεία των ποινικών αδικημάτων σε σχέση με την υιοθεσία του ενήλικου πλέον παιδιού μου» και συγκεκριμένα στον χρήστη με το όνομα “«Pola Oikonomou» που έγραψε το επίμαχο κείμενο στο προφίλ της Έλιας Ζερβου» και «στην Έλια Ζερβού που υπερθεμάτισε ισχυριζόμενη ότι θυμάται… συγκεκριμένα περιστατικά από μια υποτιθέμενη δίκη που δεν έγινε ποτέ».

Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει «μήνυση και κατά όλων όσοι προέβησαν σε σχολιασμό των αρχικών έκνομων αναρτήσεων, διαπράττοντας και αυτοί ποινικά αδικήματα».

Όπως τονίζει η Έλενα Ακρίτα, «οι χρήστες αυτοί προέβησαν σε άθλια και συκοφαντικά σχόλια με υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο μου χωρίς στοιχειωδώς να ζητήσουν από τον/την διαχειριστή-της σελίδας να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για τους ψευδείς ισχυρισμούς του/της. Οι μηνύσεις σε άτομα που υπογράφουν με το ονοματεπώνυμο τους θα αποσταλούν απευθείας στους κατόχους των λογαριασμών χωρίς την συνδρομή της ΔΗΕ».

Τέλος, καταλήγει λέγοντας ότι: «Θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα που μας δίνει ο νόμος, ώστε να μην μείνει ατιμώρητος κανένας ανήθικος υβριστής και κανένας αισχρός συκοφάντης».

Αργότερα, η Έλενα Ακρίτα επανήλθε με νέα ανάρτηση λέγοντας ότι: 

Με αφορμή την υιοθεσία του γιου μου και τις μηνύσεις που κατατίθενται από τον Παύλο κι εμένα, ο εκλεκτός συνάδελφος Γιώργης Μασσαβέτας Giorgis Massavetas υιοθετημενος και ο ίδιος έγραψε αυτό το κείμενο. Τον ευχαριστώ!

«Η απάντηση της δικης μου Μανας -που δεν με γέννησε- στους αθλιους καλοθελεητες, που υπηρχαν πάντοτε:: Αν θες να ξέρεις λοιπόν, εκείνος πού παίρνει ένα κομμάτι κρέας, πιο αχαμνό κι από μια αρρωστιάρα κότα, και το κάνει ολόκληρο παιδί, πού του δίνει φασολοζούμι ή γάλα, αυτός πού πάει και δουλεύει πότε στο καμίνι, πότε στα νταμάρια, πότε ξενοπλένοντας από την αυγή ως το σούρουπο, αυτός πού του βάζουνε να φάει ένα κομμάτι τυρί ή ένα γλυκό και το χώνει στην τσέπη να σου το φέρει, αυτός πού ξενυχτάει να σου βάζει κομπρέσες με λιναρόσπορο όταν έχεις πυρετό, αυτός που σε βγάζει έξω να κατουρήσεις τη νύχτα, γιατί είσαι και σκιάχτης, ε αυτός είναι και μάνα και πατέρας. 

Με αφορμή την υιοθεσία του γιου μου και τις μηνύσεις που κατατίθενται από τον Παύλο κι εμένα, ο εκλεκτός συνάδελφος…

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022

Ένα παιδί δεν είναι παίξε γέλασε. Δεν γίνεται την ώρα πού σηκώνει η πάσα μια τα πόδια της. Γίνεται την ώρα πού του κτυπάς κάθε πρωί το αυγό με τη ζάχαρη να γίνει τσικολάτο, πού το χαϊδεύεις για να πάρει θάρρος όταν πρέπει και του τις βρέχεις όταν γίνεται οξαποδός όπως ελόγου σου. Ε, όλα τούτα, εγώ έλαχε να τα κάνω για σένα. Όχι γιατί περιμένω να πεις σπολλάτη. Τίποτα δεν περιμένω από σένα, παρά να γίνεις άνθρωπος».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…