Ο Νίκος Καραχάλιος τρολάρει … τον καθηγητή Συνολάκη με αφορμή το επεισόδιο στο Κολλέγιο Αθηνών

Σφάζει με το γάντι ο Νίκος Καραχάλιος τον καθηγητή Κώστα Συνολάκη, πρόεδρο του Κολλεγίου Αθηνών, με αφορμή  την  δήθεν «εισβολή εξωσχολικών», αλλά επισήμως αποδείχτηκε λάθος συναγερμός.

Στο στόχαστρο του Νίκου Καραχάλιου μπήκε ο Κώστας Συνολάκης, που κάποτε μετά την τραγωδία στο Μάτι είχε υποστηρίξει ότι θα το εκκένωνε σε 15 λεπτά αν είχε το πρόσταγμα .  Ο πρώην γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή το περιστατικό με την εισβολή (όπως είπαν) δύο εξωσχολικών στο Κολλέγιο Αθηνών, στο οποίο είναι πρόεδρος και με καυστικό χιούμορ, διερωτάται πώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την εκκένωση 2 αγνώστων στο πιο καλά φυλασσόμενο σχολείο της χώρας

Γράφει ο ίδιος στο Twitter:

«Η καταγγελία εισβολής αγνώστων με μαχαίρια στο Κολλέγιο Αθηνών έληξε (χωρίς να βρεθούν) με crisis management επίπεδου Αρίστου Συνολάκη χρησιμοποιώντας

1. LOCKDOWN μαθητών

2. Δελτίο Τύπου

3. Παρέμβαση ΕΚΑΜ + φρουρών οικογενείας Βαρδινογιάννη; Ρωτώ ως απόφοιτος και κάτοικος της περιοχής»

Και συνεχίζει το «τρολάρισμα» στον καθηγητή Συνολάκη για τη διαχείριση της κρίσης στο Κολλέγιο Αθηνών:
«Καθηγητής Συνολάκης Κολλεγίου Αθηνών. Αυτός ο crisis manager δεν ήταν που θα εκκένωνε το καιγόμενο Μάτι σε 15min; Αυτοχρησμενος ειδικός crowd manager απορώ πώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την εκκένωση 2 αγνώστων στο πιο καλά φυλασσόμενο σχολείο της χώρας! Κάλεσε τα ΕΚΑΜ ο Άριστος;».

Τι ανακοίνωσε η Αστυνομία για το «επεισόδιο» στο Κολλέγιο Αθηνών

Για να… συναντήσουν φίλους τους, μπήκαν οι δύο εξωσχολικοί στο Κολλέγιο Αθηνών το πρωί της Πέμπτης. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διευκρινίζοντας ότι από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, δεν προέκυψε ότι έλαβε χώρα κάποιο επεισόδιο στους χώρους του κολεγίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο νεαροί είναι μαθητές σχολείου της περιοχής και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία ότι εμπλέκονται σε κάποιο από τα καταγγελλόμενα περιστατικά.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Τι ισχύει για σχολεία, εμπορικά καταστήματα και delivery

ΕΚ - χιονι

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Τι ισχύει για σχολεία, εμπορικά καταστήματα και delivery

Ισχυρή σύσταση για τηλεργασία στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα - Τροποποιήσεις στα δρομολόγια λεωφορείων…

Δήμος Αθηναίων: Κλειστοί αύριο Δευτέρα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Δήμος Αθηναίων: Κλειστοί αύριο Δευτέρα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Σε συνέχεια της απόφασης για κλείσιμο των σχολείων στην Αττική