Ο Νικολόπουλος ζητάει με ερώτησή του στη Βουλή να ανοίξει ο φάκελος του θανάτου του Χριστόδουλου

Νέα ερώτηση, μέσω της οποίας ζητεί να ανοίξει ο φάκελος του θανάτου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

572a21371dc524bf258b469c

Ο βουλευτής επιμένει ότι πίσω από τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου το 2008 μπορεί να κρύβονται άλλα συμφέροντα και ζητάει ούτε λίγο ούτε πολύ να γίνει εκταφή της σορού και να πραγματοποιηθούν έρευνες από τις αστυνομικές Αρχές και τις Υπηρεσίας πληροφοριών ώστε να αποκαλυφθεί ποιοι ενδεχομένως ήταν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί που είχαν συμφέρον από την απώλεια της ζωής του!

Μάλιστα ο Νικολόπουλος τα βάζει και με τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο γιατί σε προηγούμενη ερώτησή του σχετική με το θέμα είχε απαντήσει «ο οποιοσδήποτε πολίτης θεωρεί ότι έχει στη διάθεση του βάσιμα στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εκ νέου διερεύνηση της υπόθεσης, μπορεί να τα θέσει υπόψη του Αρμόδιου Εισαγγελέα, ο οποίος και θα κρίνει αν συντρέχει λόγος για περαιτέρω έρευνα».

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή «όταν χάνεται μία τεράστια προσωπικότητα, ο Ηγέτης του Ελληνορθόδοξου Λαού, ένας Δημόσιος Άνδρας τεραστίου Κύρους, όπως ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία είναι ΝΠΔΔ και αποτελεί επίσημο θεσμικό φορέα του Ελληνικού Κράτους, είναι απαράδεκτο (αν όχι δόλιο) να μην εξετάζονται εις βάθος από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Δικαιοσύνης και της Έννομης Τάξης (Ιατροδικαστική Υπηρεσία, Αστυνομία και ΕΥΠ) οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθε η ασθένεια κι ο θάνατος του».

Ο Νίκος Νικολόπουλος μάλιστα προχωρά ένα βήμα παραπέρα, ισχυριζόμενος ότι «δεν φτάσαμε εδώ τυχαία. Δεν φτάσαμε εδώ ξαφνικά. Δεν φτάσαμε έτσι απλά να έχουμε Πρωθυπουργό το Γιωργάκη Παπανδρέου. Δεν φτάσαμε με φυσιολογικό τρόπο στο 2016, με τη χώρα ‘’υπό κατοχή’’ και τους πολίτες χωρίς επιλογές». Σύμφωνα με τον ίδιο «πρέπει πλέον να αποκαλυφθεί ότι οι εξελίξεις στη χώρα μας σε σχέση με την απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας και της επιβολής των μνημονίων ξένης επικυριαρχίας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής ξεκίνησαν από τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών».

Ο βουλευτής Πάτρας ισχυρίζεται στην ερώτησή του ότι Καραμανλής και Χριστόδουλος «πριονίζονταν» κάθε μέρα επί χρόνια, από πολύ συγκεκριμένα «παραμάγαζα» της εξουσίας και περαιτέρω αναφέρει ότι «χτυπιόταν καθημερινά κάθε επιφανής, καθάρια και πατριωτική προσωπικότητα, έτσι ώστε να επικρατήσουν τελικά οι λακέδες του αντιπατριωτισμού της νέας Τάξης Πραγμάτων».

«Η υπόθεση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου είναι εθνικής σημασίας, όχι μόνο γιατί χάθηκε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος κι ένας Μεγάλος Έλληνας, αλλά κυρίως διότι επειδή όπως και στην υπόθεση του Κώστα Καραμανλή (όπου κι εκεί αρχικά αρνούνταν ότι υπήρχε θέμα), τελικώς αποδεικνύεται ότι στη χώρα υπάρχει και δραστηριοποιείται ένα ξενοκίνητο, δόλιο παρακρατικό σύστημα, το οποίο αφού ρίχνοντας μια Κυβέρνηση κατέλυσε το πολίτευμα (το 2009), έστρωσε το δρόμο για τις μνημονιακές Κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων» καταλήγει ο Νίκος Νικολόπουλος.

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Καταγραφή 26

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Μια αρκετά φορτισμένη στιγμή για τον πρωταγωνιστή της πρόκρισης του Ολυμπιακού

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

InCollage 20240419 145031854

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

«Σηκωνόταν χαράματα για να στηρίξει την κυβέρνηση. Δεν προχώρησε καθόλου σαν άνθρωπος», ανέφερε ο Λάκης…

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Σούζη

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ δεν συμφωνεί με τις προβλέψεις για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και για…