Newsroom

Newsroom

Ο γγ της ομοσπονδίας ταξί ξεσπά (;) κατά της Μαρίνας Σάττι: «Το video clip προσβάλλει το επάγγελμα μας» (video)

Επίθεση στο videoclip της Μαρίνας Σάττι έκανε ο γγ της ομοσπονδίας ταξί

Καταγραφή 22

Έναν απροσδόκητο εχθρό βρήκε το «ZARI» της Μαρίνας Σάττι λίγες ημέρες πριν διαγωνιστεί στον θεσμό της Eurovision, καθώς ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας ταξί, Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, είχε κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με το video clip.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρθηκε σε αυτό τονίζοντας ότι δεν γίνεται να δείχνει ότι τα ταξί παραβιάζουν τον κ.ο.κ. και κάνουν drift, ενώ παράλληλα μίλησε και για το πλάνο στο οποίο ο τουρίστας κατεβάζει μόνος του τις αποσκευές, κάτι που απαγορεύεται κανονικά.

Τελειώνοντας επισήμανε ότι προσβάλει τον κλάδο το video clip.

Πιο αναλυτικά είπε: «Το βίντεο κλιπ ξεκινάει πολύ όμορφα, έρχεται ένας τουρίστας όπως έρχονται εκατομμύρια τουρίστες στη χώρα μας και πρώτα βλέπουν το ταξί και μετά την Ακρόπολη.

Το 99,9% των ταξί είναι καινούργια, καθαρά, είναι νέοι άνθρωποι παρέχουν όλες τις υπηρεσίες, μέχρι και φορτιστές κινητών στους πελάτες και εδώ βλέπουμε ότι δείχνει άλλη εικόνα του ταξιτζή. Δεν είναι μόνο το επικίνδυνο, είναι πολλά.

Αυτό που βλεπουμε τον πελάτη πανικόβλητο μέσα σε ένα ταξί να κρατιέται παραβιάζει και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Κάνει ένα ντριφτ ένα ταξί και γράφει και ραδιοταξί και αυτό απαγορεύεται γιατί χρησιμοποιεί τη λέξη ραδιοταξί, κάνει ντριφτ μπροστά σε κόσμο γύρω γύρω. Γνωρίζουμε 3-4 γλώσσες, παρέχουμε πάρα πολλές υπηρεσίες.

Υπήρχαν κάποιες μουρμούρες γιατί αυτό προσβάλλει το επάγγελμα και τον οδηγό και τη χώρα μας. Ένας κακοπροαίρετος μπορεί να πει “τα ταξί κάνουν ντριφτ;”. Στο τέλος του βίντεο δείχνει την κυρία Σάττι που υποτίθεται ότι είναι οδηγός του ταξί πάνω στο καπό και ο επιβάτης να βγάζει μόνος του τις αποσκευές, πράγμα που απαγορεύεται από τον κανονισμό λειτουργίας.

Προσβάλλει τον κλάδο. Δημιουργεί εντυπώσεις. Αυτό το βίντεο κλιπ θα το δει ένα παιδάκι 14-15 ετών και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα που δείχνει. Αυτά γίνονται σε πίστες».

Ειδήσεις σήμερα:

Αρχαιολόγος της Ολυμπίας καταγγέλλει τους διοργανωτές Αφης της Ολυμπιακής Φλόγας

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί την Παρασκευή – Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Γιώργος Τσελίκας: Το ανεξήγητο σόου στον αέρα του ΣΚΑΪ – Ούρλιαζε και κυλιόταν στα χόρτα (video)