"Ο Νεϊμάρ δεν ένιωθε τα πόδια του" λέει ο Σκολάρι, οι Βραζιλιάνοι "αποκεφαλίζουν" τον Ζούνιγκα! (βίντεο)

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του προπονητή της εθνικής Βραζιλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, σύμφωνα με τις οποίες ο Νεϊμάρ δεν ένιωθε τα…

neymar

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του προπονητή της εθνικής Βραζιλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, σύμφωνα με τις οποίες ο Νεϊμάρ δεν ένιωθε τα πόδια του ύστερα από το άγριο χτύπημα που υπέστη από τον Κολομβιανό Ζούνιγκα στον προημιτελικό της Παρασκευής.

«Μετά από το χτύπημα ο Νεϊμάρ έλεγε ότι δεν μπορεί να αισθανθεί τα πόδια του. Ο Μαρσέλο φοβήθηκε και φώναξε το γιατρό, όμως πάνω στη σύγχυση που είχε προηγηθεί ο γιατρός δεν μπορούσε να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα μεγάλο σοκ, η εικόνα του Νεϊμάρ να αποχωρεί με φορείο και να μπαίνει σε ελικόπτερο, να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και να κλαίει. Ο Νεϊμάρ ήταν το σημείο αναφοράς μας επειδή είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα. Είμαστε σε μία κατάσταση όπου έχουμε χάσει κάτι που δεν θέλαμε να χάσουμε, ειδικώς ενόψει του ημιτελικού και του τελικού», τόνισε ο κ. Σκολάρι.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι ακραίες αντιδράσεις των Βραζιλιάνων για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον 3ο σπόνδυλο και θα παραμείνει ακινητοποιημένος για ταχύτερη ανάρρωση, όπως συνέστησαν και οι γιατροί. Ο Ζούνιγκα δέχεται απειλές κατά της σωματικής του ακεραιότητας, ενώ άλλοι «αποκεφαλίζουν» φωτογραφίες του «on camera»!

 

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…