Newsroom

Newsroom

O NBAer Τζαμάριο Μουν ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό

Σε νέα μεταγραφική προσθήκη ετοιμάζεται να προχωρήσει ο Ολυμπιακός, καθώς ο Τζαμάριο Μουν θα ενισχύσει τον πρωταθλητή Ευρώπης μετά τον τραυματισμό…

moon

Σε νέα μεταγραφική προσθήκη ετοιμάζεται να προχωρήσει ο Ολυμπιακός, καθώς ο Τζαμάριο Μουν θα ενισχύσει τον πρωταθλητή Ευρώπης μετά τον τραυματισμό του Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος θα μείνει ένα μήνα εκτός δράσης.

Την είδηση έδωσε ο ίδιος ο αθλητής μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Ο Μουν ευχαρίστησε την ομάδα του στο NBDL (Ντιφέντερς) και δήλωσε έτοιμος για το πέρασμα στην Ευρώπη, που χαρακτήρισε ως «νέα ευκαιρία».

Ο 33χρονος Μουν έχει ύψος 2.03, έπαιζε ως «τριάρι» στο ΝΒΑ και το παιχνίδι του χαρακτηρίζεται από το καλό περιφερειακό σουτ, ενώ ο αθλητής διαθέτει εξαιρετικά αθλητικά προσόντα.

Ο αθλητής ξεκίνησε στο ΝΒΑ χωρίς να περάσει από το ντραφτ και έγινε γνωστός με τη φανέλα των Τορόντο Ράπτορς, ενώ έπαιξε επίσης στο Μαϊάμι, στους Κλίπερς, στο Κλίβελαντ και στη Σάρλοτ, μετρώντας συνολικά αγωνίστηκε 286 ματς στο αμερικανικό επαγγελματικό πρωτάθλημα με μέσο όρο 22 λεπτά συμμετοχής και 6.3 πόντους.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, ο Μουν θα ενισχύσει άμεσα τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, παρά μόνο μετά το τέλος της 7ης αγωνιστικής του Top-16.