Newsroom

Newsroom

«Ο Μυστηριώδης Άνθρωπος» – Η υπέρ-ρεαλιστική αναπαράσταση του Ιησού αποκαλύφθηκε στη Σαλαμάνκα

Ο Άνθρωπος της Ιεράς Σινδόνης σε έκθεση στον Καθεδρικό Ναό της Σαλαμάνκα - Πώς έμοιαζε στην πραγματικότητα ο Ιησούς Χριστός. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που δεν είχε επιτευχθεί ποτέ στο παρελθόν.

310773733 518157613151849 2941193610117559486 n

Μετά από 15 χρόνια μελέτης παρουσιάστηκε στο κοινό μια υπέρ-ρεαλιστική αναπαράσταση του πώς έμοιαζε στην πραγματικότητα ο Ιησούς Χριστός, σύμφωνα με την Ιερά Σινδόνη του Τορίνο.

Ο Άνθρωπος της Ιεράς Σινδόνης εκτίθεται πλέον στην έκθεση «Ο Μυστηριώδης Άνθρωπος» στον Καθεδρικό Ναό της Σαλαμάνκα.

Η έκθεση εγκαινιάστηκε αυτές τις ημέρες στην ισπανική πόλη που, με τις τελετές της Μεγάλης Εβδομάδας, αναπαριστά κάθε χρόνο τα Πάθη του Χριστού με μνημειώδη τρόπο.

«Ο στόχος είναι αυτή η έκθεση να γίνει προσκύνημα», εξηγεί ο Francisco Moya, επικεφαλής της ArtiSplendore, της εταιρείας που προωθεί την εκδήλωση. Αποκάλυψε, δε, ότι θα «ταξιδέψει» επίσης στο Τορίνο, την πόλη της Σινδόνης, στη Λισαβόνα για την Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας το 2023 και ίσως ακόμη και στη Ρώμη για το Ιωβηλαίο το 2025.

Όπως τόνισε ο επίσκοπος της Σαλαμάνκα, ο σεβασμιότατος José Luis Retana Gozalo, σε συνέντευξη Τύπου, «υποστηρίξαμε αυτή την πρωτοβουλία από την πρώτη στιγμή».«Τώρα τα μάτια μας μπορούν πραγματικά να δουν τι ήταν το πάθος, ο πόνος του Χριστού», πρόσθεσε.

Οι επιμελητές της έκθεσης εξήγησαν ότι οι πληροφορίες που ελήφθησαν από την Ιερά Σινδόνη του Τορίνο και οι νέες τεχνολογίες οδήγησαν σε ένα αποτέλεσμα που δεν είχε επιτευχθεί ποτέ στο παρελθόν.

Δείτε το βίντεο:

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…