Ο μύλος του…Ποταμιού όλα τα αλέθει: Ο Τατσόπουλος στη Β' Αθηνών – Αύριο ανακοινώνεται συνεργασία και με τη Δράση

Στη Β΄Αθηνών θα είναι υποψήφιος με Το Ποτάμι ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, , όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του…

Στη Β΄Αθηνών θα είναι υποψήφιος με Το Ποτάμι ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, , όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Ο κ. Τατσόπουλος, ο οποίος στις εκλογές του 2012 είχε εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, είχε δώσει το παρών στην πρόσφατη εκδήλωση για την επισημοποίηση της συνεργασίας του Ποταμιού με τους Μεταρρυθμιστές του Σπύρου Λυκούδη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιοι με το Ποτάμι θα είναι ακόμα ο Σπύρος Λυκούδης (πιθανώς στην Α’ Αθηνών) και ο Γρηγόρης Ψαριανός (Β’ Αθήνων), ενώ δεν αποκλείεται στα ψηφοδέλτια του κόμματος να δούμε και τους Κατερίνα Μάρκου, Νίκη Φούντα, Αντώνη Καφετζόπουλο καθώς και τον πρώην γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη.

Εν των μεταξύ, το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η συνεργασία του Ποταμιού και με τη Δράση σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν από κοινού ο Σταύρος Θεοδωράκη με τον Θόδωρο Σκυλακάκη. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο κ. Σκυλακάκης θα είναι υποψήφιος.

 

Πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου προορίζεται για πρόεδρος στο κόμμα του Κασιδιάρη

Πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου προορίζεται για πρόεδρος στο κόμμα του Κασιδιάρη

Το τελευταίο καιρό πύκνωσαν οι διαβουλεύσεις με το κόμμα «Κασιδιάρη» και έχει ήδη επέλθει συμφωνία…