Newsroom

Newsroom

Ο Μπράιαν Άνταμς ανακάλεσε το ρατσιστικό σχόλιο για τους Κινέζους

Ο Καναδός τραγουδιστής, Μπράιαν Άνταμς ανακαλεί και ζητά συγνώμη για την προσβλητική ανάρτηση που έκανε σχετικά με την κινεζική προέλευση του κορονοϊού. 

0512 Bryan Adams Click 1

Ο Μπράιν Ανταμς   σε ανάρτησή του στο Instagram κατηγόρησε τους Κινέζους αποκαλώντας τους  άπληστους  μπάσταρδους που κατασκευάζουν τους ιούς, και ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται σε αναμονή, χωρίς να αναφέρω τους χιλιάδες ασθενείς που υποφέρουν ή τους νεκρούς από τον ιό.» 

Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση αυτή προκάλεσε  άμεση αντίδραση στα social media και αμέσως  κατέβηκε άμεσα από τον λογαριασμό του τραγουδιστή. Ο Άνταμς αναγκάστηκε ωστόσο χθες να ζητήσει συγνώμη.  

 Πάλι με τραγούδι στο Instagram, ο 60χρονος Καναδός ερμηνεύει το «Into the Fire» γράφοντας στην ανάρτησή του «Ζητώ συγγνώμη για όσους προσέβαλα με την δημοσίευσή μου χθες. Χωρίς δικαιολογία, απλώς ήθελα να διαφωνήσω για την φρικτή ζωική σκληρότητα σε αυτές τις υγρές αγορές, που αποτελούν την πιθανή πηγή του ιού, και να προωθήσω την ιδέα του βιγκανισμού. Έχω αγάπη για όλους τους ανθρώπους και οι σκέψεις μου είναι με όλους, όσοι ασχολούνται με αυτήν την πανδημία σε όλο τον κόσμο». 
 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη