Ο Mπόρις Τζόνσον μπέρδεψε τις σημειώσεις του και άρχισε να μιλά για την…Πέππα το Γουρουνάκι (Video)

Ο κόσμος του καρτούν αυτού, είναι ένας κόσμος «που του ταιριάζει», δήλωσε στη συνέχεια. Αργότερα - στο ίδιο επεισοδιακό βίντεο - φέρεται να μιμείται...ήχους αυτοκινήτων.

My Post 1

Στην… Πέππα το Γουρουνάκι κατέφυγε ο Μπόρις Τζόνσον όταν έχασε τα λόγια του – απευθυνόμενος σε επιχειρηματίες που είχε απέναντι του – Ο κόσμος του καρτούν αυτού, είναι ένας κόσμος που «του ταιριάζει», δήλωσε στη συνέχεια. Αργότερα – στο ίδιο επεισοδιακό βίντεο – φέρεται να μιμείται…ήχους αυτοκινήτων!

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο βρετανός πρωθυπουργός έχασε για 20 περίπου δευτερόλεπτα τα λόγια του, όταν μπέρδεψε τις σημειώσεις που είχε μπροστά του. Άρχισε να ψάχνει τα χαρτιά του, ενώ ξεφυσούσε και ζητούσε επανειλημμένα συγγνώμη από το ακροατήριο.

Τελικά, αποφάσισε να μιλήσει στους επιχειρηματίες για την Πέππα το Γουρουνάκι και την επίσκεψή του σε θεματικό πάρκο για το βρετανικό κινούμενο σχέδιο, λέγοντας πως ο κόσμος του κινούμενου σχεδίου είναι «ο κόσμος που «του ταιριάζει» επειδή έχει ασφαλείς δρόμους, πειθαρχία στα σχολεία και δίνει μεγάλη έμφαση στα νέα συστήματα μαζικής μεταφοράς – προκειμένου να τονίσει όπως είπε, την δύναμη της βρετανικής δημιουργικότητας.

«Χθες πήγα, όπως όλοι πρέπει να πάμε, στο Peppa Pig World» είπε αρχικά και ρώτησε πόσοι από το ακροατήριο έχουν κάνει αυτή την επίσκεψη. «Όχι αρκετοί» σχολίασε.

«Το λάτρεψα» είπε και συμπλήρωσε ότι ο κόσμος αυτού του κινούμενου σχεδίου είναι ένα μέρος που του ταιριάζει, «επειδή έχει ασφαλείς δρόμους και πειθαρχία στα σχολεία».

«Ποιος θα το πίστευε ότι ένα γουρουνάκι που μοιάζει με πιστολάκι μαλλιών, ή ίσως σαν ένα πιστολάκι στιλ Πικάσο, ένα γουρουνάκι που απέρριψε το BBC, τώρα θα εξαγόταν σε 180 χώρες, με θεματικά πάρκα τόσο στην Αμερική όσο και στην Κίνα; Και μια επιχείρηση που αξίζει τουλάχιστον 6 δισεκατομμύρια λίρες για τη χώρα. Πιστεύω ότι είναι καθαρή ευφυΐα η Πέππα».

Αργότερα – στο ίδιο επεισοδιακό βίντεο – φέρεται να μιμείται…ήχους αυτοκινήτων!

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…