Σε πανικό ο Μπογδάνος: Ο ΣΥΡΙΖΑ με απέλυσε επειδή… είπα αλήθειες

Με ένα ακόμη tweet που έσπευσε να κατεβάσει, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επιμένει απροκάλυπτα στο αφήγημα περί σύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία και θυμάται τις μέρες που τον απέλυσε ο... ΣΥΡΙΖΑ

4856061 εεε

Με νέο tweet επανήλθε πριν από λίγο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, συνεχίζοντας με νέες χυδαιότητες κατά του ΣΥΡΙΖΑ, επαναφέροντας για μια ακόμη φορά το επικίνδυνο αφήγημά του περί σύνδεσης της τρομοκρατίας με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε το σχόλιό του για «απόπειρα δολοφονίας του Λουκά Παπαδήμου από τους πρώην συντρόφους του πρώην πρωθυπουργού», αντί να ανασκευάσει και να ζητήσει συγνώμη, επανέρχεται στο… 2017, για να χρεώσει στον ΣΥΡΙΖΑ, και όχι στις αντιδεοντολογικές και ατεκμηρίωτες θεωρίες συνωμοσίας του, την απόλυσή του από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

«Η σχέση ΣΥΡΙΖΑ-ανομίας και ανομίας-νέας τρομοκρατίας είναι γνωστή. Το ότι σας ενοχλώ δε ως βουλευτής, ξεκίνησε απ´ το ότι με απολύσατε από τη δουλειά μου επειδή μίλησα για αυτήν την αλήθεια. Ξεκινήστε, λοιπόν, από το να καταδικάζετε τη βία κι αφήστε τα δήθεν εύθικτα μελοδραματικά», έγραψε στο twitter.

Εντύπωση, βέβαια, προκαλεί το ότι πλέον είναι αδύνατο να βρει κανείς το παραπάνω tweet στο λογαριασμό του κ. Μπογδάνου, καθώς έσπευσε να το εξαφανίσει. Ωστόσο, η εμμονή του να επαναφέρει το ζήτημα της σύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία αντί να ζητάει συγνώμη για τo αυθαίρετo και επικίνδυνo αυτό σχήμα, είναι βέβαιο ότι δημιουργεί μείζον πολιτικό ζήτημα στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος για μια ακόμη φορά, λάμπει δια της απουσίας του. 

Αξίζει να θυμηθεί κανείς ότι το όχι και τόσο μακρινό 2017, ο ΣΚΑΪ είχε προχωρήσει στην απόλυση του τότε δημοσιογράφου του, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, απολογούμενος για τους «απαράδεκτους υπαινιγμούς» κατά του τότε πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, στη συνέχεια της ανακοίνωσής του, ο σταθμός έσπευσε να διευκρινίσει πως πρόκειται για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, παραπληροφόρηση και ανοίκεια επίθεση, λέγοντας ότι «ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων». 

Φαίνεται πως τα παραπάνω υποτυπώδη αντανακλαστικά αρνείται να επιδείξει ο πρωθυπουργός της χώρας, αφήνοντας τον βουλευτή του κόμματός του να συνεχίζει να παρασύρει τη Νέα Δημοκρατία σε έναν κατήφορο δίχως τέλος. 

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…