Newsroom

Newsroom

Ο Μπογδάνος (νομίζει ότι) έδωσε πληρωμένη απάντηση στον Μοσκοβισί

Ένα tweet για γέλια και για κλάματα

595bd15b1dc5243e4a8b4897 1

“Πληρωμένη απάντησή στις υποκρισίες του Μοσκοβισί” έδωσε με ένα tweet του προς τον Γάλλο επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει, αλλά ποιοι είμαστε εμείς που θα του χαλάσουμε τη φαντασίωση;

Ο Πιέρ Μοσκοβισί, λοιπόν, όπως κάθε νορμάλ πολιτικός (και αρκετοί όχι-και-τόσο-νορμάλ, για να τα λέμε όλα), καταδίκασε μέσω Twitter τη βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως “η ελευθερία του Τύπου είναι ένας από τους πυλώνες της ευρωπαϊκής κοινωνίας” και ότι “κάθε επίθεση σε αυτόν είναι μία επίθεση κατά του τρόπου ζωής μας, των αρχών μας και των αξιών μας – μία επίθεση κατά όλων των Ευρωπαίων”.

Τι το ‘θελε κι αυτός ο έρμος. Το μόνο που κατάφερε ήταν να πυροδοτήσει την οργή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος του απάντησε μέσω Twitter (σε άπταιστα αγγλικά):
“Τι υποκρισία. Είναι το χαϊδεμένο σας αφάν γκατέ, μέσω του ακροαριστερού τρομοκρατικού του βραχίονα, που είναι πραγματικά πίσω από αυτήν την επίθεση. Παρεμπιπτόντως, οποιοσδήποτε σεβασμός του οποίου απολαμβάνατε στην Ελλάδα έχει από καιρό μετατραπεί σε ανυποληψία. Η συμπόρευση με τους Ευρωπαίους τσαβιστές δεν θα σώσει την σοσιαλιστική σας καριέρα που καταρρέει”.

Πηγές από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι ο Πιέρ Μοσκοβισί έχει πέσει σε μαύρη κατάθλιψη, και προφανώς γι’ αυτό δεν έχει απαντήσει στο tweet του Μπογδάνου…

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…