Newsroom

Newsroom

Ο Μπογδάνος κατηγορεί συντρόφους εντός της ΝΔ για διάβρωση της ελληνικής κοινωνίας

Απεγνωσμένα προσπαθεί να βάλει το λιθαράκι του στην ακροδεξιά στροφή της κυβέρνησης ο Μπογδάνος

4982053

Φαίνεται ότι ο χθεσινός ανασχηματισμός της κυβέρνησης που επισημοποίησε την ακροδεξιά στροφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, άνοιξε την όρεξη στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Φυσικά δεν α μπορούσε να γίνει αλλιώς, καθώς ο βουλευτής της ΝΔ που κάθε τόσο επιδίδεται σε ρατσιστικές και ακροδεξιές κραυγές θα πρέπει να τρίβει τα χέρια με το νέο πολιτικό πρόσημο που επιδιώκει να προσδώσει στην παράταξη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτή τη φορά ωστόσο, ο Κ. Μπογδάνος συνόδευσε τη  γνωστή διχαστική και ρατσιστική επιχειρηματολογία μαζί με σοβαρές αιχμές για συναγωνιστές τους, εντός της Νέας Δημοκρατίας.

Τα πυρά του βουλευτή δέχτηκαν η υπεύθυνη για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότης Μηταράκης.

Το γεγονός πώς εγκαταστάθηκαν σε πολυκατοικία στα Σεπόλια ανήλικα προσφυγόπουλα, «έδωσε την ευκαιρία» στο Μπογδάνο να στοχοποιήσει τους συντρόφους του και να τους κατηγορήσει για διάβρωση της κοινωνικής συνοχής και ειρήνης.

«Τώρα επιχείρηση εγκατάστασης “ασυνόδευτων ανηλίκων” σε πολυκατοικία στα Σεπόλια», γράφει σε ποστάρισμα ο βουλευτής για να συνεχίσει απορώντας:

«Η κα Ειδική Γραμματέας, το Υπουργείο και ο Δήμος δεν καταλαβαίνουν ότι το διαρκές ξεφόρτωμα πληθυσμών στο υπερβεβαρημένο κέντρο της Αθήνας διαβρώνει πλέον επικίνδυνα την κοινωνική συνοχή και ειρήνη;» 

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…