ΠΚ

Πέτρος Κατσάκος

Ο Μπογδάνος και ο Ηλίας του 16ου

Έκανε αυτά που έκανε ο βουλευτής της Ν.Δ., ακολούθησε η μαζική κατακραυγή και στο τέλος όλα έληξαν αισίως

5187103

Θα το ξανακάνεις; Ρωτάει ο Κώστας Χατζηχρήστος τον Θανάση Βέγγο, εντός του 16ου αστυνομικού τμήματος. Δεν θα το ξανακάνω, υπόσχεται ο Βέγγος. Δεν θα το ξανακάνει, νά, το λέει και μόνος του, διαβεβαιώνει ο Ηλίας του 16ου τον διοικητή του τμήματος και η πρώτη πράξη της κωμωδίας τελειώνει κάπου εκεί, με τη συνέχεια να εξελίσσεται στην Ελλάδα του 2021 και πρωταγωνιστές τον Κ. Μπογδάνο στον ρόλο του Βέγγου, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στον ρόλο του Χατζηχρήστου και, φυσικά, τον ίδιο τον πρωθυπουργό στον ρόλο του διοικητή.

Έκανε αυτά που έκανε ο βουλευτής της Ν.Δ., ακολούθησε η μαζική κατακραυγή και στο τέλος όλα έληξαν αισίως, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να μας διαβεβαιώνει πως ο πρωταγωνιστής της ρατσιστικής αθλιότητας δεν θα το ξανακάνει. Γιατί, όπως μας εξήγησε ο κύριος Οικονόμου, έτσι και το ξανακάνει, τότε και μόνο τότε θα τιμωρηθεί.

Ακόμα και να θέλαμε να τον πιστέψουμε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, είναι κομμάτι δύσκολο να εμπιστευθούμε τον εν λόγω βουλευτή, καθώς η προχθεσινή του αθλιότητα δεν ήταν η πρώτη, αλλά αυτό μάλλον του διαφεύγει του κυρίου Οικονόμου. Οπότε ας του θυμίσουμε πως ο βουλευτής τους το έχει ξανακάνει. Το είχε ξανακάνει τον Ιανουάριο, όταν πάλι μέσω Τwitter έδινε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία με τη διεύθυνση κτηρίου που φιλοξενούσε ανήλικους πρόσφυγες σε γειτονιά της Αθήνας, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με ξενοφοβικές και ρατσιστικές κορώνες. Τότε μάλιστα έστρεφε τα πυρά και κατά υπηρεσιακών παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας πως με τη φιλοξενία αυτών των παιδιών έβαζαν σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή και την ειρήνη στην πρωτεύουσα.

Γι’ αυτό σας λέω, κύριε Οικονόμου. Το είχε ξανακάνει τον Ιανουάριο, το έκανε προχθές και θα το ξανακάνει και αύριο πάλι, γιατί αυτή είναι η δουλειά του, που τον βολεύει και σας βολεύει.

Πηγή: Αυγή

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Κασσελάκης: Η τελευταία συνέντευξη πριν το στρατό… με τον Λιάγκα έξω από το στρατόπεδο (video)

Κασσελάκης 1

Κασσελάκης: Η τελευταία συνέντευξη πριν το στρατό… με τον Λιάγκα έξω από το στρατόπεδο (video)

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για όλα λίγη ώρα πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου στη…

Καιρός: Πώς θα κινηθεί η νέα κακοκαιρία σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – Τι ισχύει για την 25η Μαρτίου (video)

pexels vung nguyen 17260100

Καιρός: Πώς θα κινηθεί η νέα κακοκαιρία σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – Τι ισχύει για την 25η Μαρτίου (video)

Φαίνεται πως ο καιρός μας έκανε τη χάρη στο ένα απ' τα δυο συνεχόμενα τριήμερα

Τσαλίκης: «Νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο για τα ομόφυλα… βγάλε έναν επιστήμονα» (video)

Τσαλίκης Οικονομόπουλο

Τσαλίκης: «Νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο για τα ομόφυλα… βγάλε έναν επιστήμονα» (video)

Ο Γιώργος Τσαλίκης είχε ένα μικρό ξέσπασμα όταν μίλησε για τον Νίκο Οικονομόπουλο και τα…