Ο Μπογδάνος επαναφέρει τη γνωστή χυδαιολογία: Πρώην σύντροφοι του Τσίπρα παραλίγο να δολοφονήσουν τον Παπαδήμο

Με αφορμή δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Λουκάς Παπαδήμος είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας 

NewsRoom 15/01/2020 | 10:31

Ο βουλευτής της ΝΔ για άλλη μια φορά δεν έχασε την ευκαιρία.

Μόλις εμφανίστηκε το όνομα του Λουκά Παπαδήμου, μέσα στην κληρωτίδα της ονοματολογίας για τον επόμενο Πρόεδρο Δημοκρατίας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έσπευσε να αποδείξει ότι και ο ίδιος και η παράταξή του, έχουν πολλά επίπεδα να κατηφορίσουν ακόμα.

Συγκεκριμένα σε tweet που ανέβασε σχολιάζοντας δημοσίευμα που δείχνει τον Παπαδήμο για επόμενο ΠτΔ, αναφέρει: «ΠτΔ, δηλαδή, εκείνος που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού; Έχει χιούμορ τη ζωή».

Δεν γνωρίζουμε αν στην κυβέρνηση το έχουν ξεχάσει αλλά είναι καλό να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη χυδαία ρητορική λάσπης και συκοφάντησης κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ , είχε επαναληφθεί από τον Μπογδάνο όταν ο ίδιος ήταν δημοσιογράφος στον ΣΚΑΙ.

Τότε ο τηλεοπτικός σταθμός είχε αναγκαστεί να απολύσει τον νυν βουλευτή της ΝΔ και ο ίδιος ο Μπογδάνος είχε «συρθεί» να ζητήσει συγνώμη από τον Αλέξη Τσίπρα.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι αυτή τη φορά η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη...