Ο Μπογδάνος απειλεί Ελληνίδα κάτοικο του εξωτερικού μέσω του twitter

Ο  Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος είναι πλέον φανερό ότι θέλει να φιμώσει την ελεύθερη άποψη στα social και ειδικά όταν αφορά τον ίδιο, ξαναχτύπησε και πάλι.

NewsRoom 21/11/2020 | 11:49

Όταν στις σ 7 Μαΐου του 2019, η Έλενα Σ. ανάρτησε φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην ομάδα του Luben, με λεζάντα: «Παιδιά σος ο μπογδανος κατω από το γραφείο μου. Γουάτ του ντου;», ο Βουλευτής της ΝΔ της ζήτησε   αποζημίωση  της τάξεως των 28.000 ευρώ για "προσβολή προσωπικότητας και παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων"

Τώρα ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, επανέρχεται και μάλιστα απειλεί Ελληνίδα κάτοικο του εξωτερικού, για την ανάρτηση της στο twitter και τον διάλογο που ακολούθησε. Μάλιστα ο Βουλευτής της ΝΔ, αφού της ζήτησε τα προσωπικά της στοιχεία για να της στείλει αγωγή, στην συνέχεια την απείλησε ότι όταν θα ξαναέρθει στην χώρα θα γίνουν οι δέουσες ενέργειες... (πιθανόν σύλληψής της).

Μάλιστα, στη συνέχεια, άλλος χρήστης (αγνώστου προέλευσης) προσπάθησε να την μεταπείσει να αποσύρει την ανάρτηση της η χρήστρια, για να μην υποστεί τις συνέπειες.