Ο Μπέος "τραμπουκίζει" τον Γιώργο Παπανδρέου – "Απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα" (βίντεο)

Ο γνωστός λάτρης του

mpeos papandreou

Ο γνωστός λάτρης του savoir vivre, Αχιλλέας Μπέος αυτή τη φορά αποφάσισε να «τραμπουκίσει» τον Γιώργο Παπανδρέου. Μετά μάλιστα από την τέλεια εκτελεσμένη παράσταση που έδωσε ο δήμαρχος του Βόλου, σύμφωνα με τοπικό site, ενδέχεται να καταθέσει μηνύσεις σε όσους τον σταμάτησαν», προπηλακίζοντάς τον.

Ο επικεφαλής του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου – επί δικής του πρωθυπουργίας έφτασε προς “βοήθεια” το ΔΝΤ στην Ελλάδα – επισκέφτηκε το Βόλο στα πλαίσια προγραμματίσμενης επίσκεψής του.

Ο κ. Παπανδρέου έφτασε σε γνωστό ξενοδοχείο λοιπόν, προκειμένου να παραστεί στη συνάντηση στελεχών του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. Υπενθυμίζεται ότι το νεοσύστατο κόμμα του Παπανδρέου έλαβε ποσοστό στις εθνικές εκλογές του Γενάρη 2,47%, κάτι το οποίο ώθησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο να κατηγορήσει ευθέως τον Γιώργο Παπανδρέου για την «κατρακύλα» του ΠΑΣΟΚ και την άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.

Ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στο ξενοδοχείο και επεφύλασσε «ιδιαίτερη» υποδοχή στον κ. Παπανδρέου.

Μετά από τις γνωστές και συνήθεις πλέον «μάχες» που διεξάγονται κάθε τόσο στο δημοτικό συμβούλιο, ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε φραστικά στον Παπανδρέου λέγοντάς του: «Απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα. Ντροπή σου…».

Σύμφωνα με το e-Volos.gr, συγκεκριμένα κομματικά στελέχη επιτέθηκαν στον Δήμαρχο, προπηλακίζοντάς τον.

«Επικράτησε χαμός, με τους πιο ψύχραιμους, όπως επίσης διακρίνεται στο βίντεο, να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με την λύση να έρχεται από την επέμβαση των αντρών της Αστυνομίας», συνεχίζει το δημοσίευμα.

Μάλιστα, όπως σημειώνει το site, ο Μπέος ενδέχεται να καταθέσει μηνύσεις εναντίον όσων προσπάθησαν να τον προπηλακίσουν, επειδή, όπως υποστηρίζει, τόλμησε να ασκήσει ευθεία κριτική κατά πρόσωπο στον πρώην πρωθυπουργό.

 

Η απάντηση Παπανδρέου

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, έδωσε απάντηση για το συγκεκριμένο περιστατικό ο Γιώργος Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, έγραψε:«Δεν μας πτοούν αντιλήψεις και συμπεριφορές τραμπουκισμού ή νοεφασίζουσες, που θέλουν να συγκαλύψουν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Ο αγώνας ο δημοκρατικός, των δημοκρατικών πολιτών και του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, είναι ένας αγώνας συνεχής για ευνομία και ένα κράτος δικαίου που θα μπορεί να υπηρετεί αξίες, κανόνες για το δημόσιο συμφέρον.»

Δείτε το βίντεο:

 

 

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.