Αν ο Μπάμπης «σοβαρή Χρυσή Αυγή» δεν μας αντιλαμβάνεται ως δημοσιογράφους, τότε έχεις έναν σοβαρό λόγο να μας διαβάζεις (Video)

Αποτελεί τιμή για το Documento ένας από τους κύριους εκφραστές της παραδημοσιογραφίας να καταφέρεται με αυτόν τον τρόπο ενάντια στην εφημερίδα και τους δημοσιογράφους της

5185164

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου που μετέτρεψε το ψέμα σε τηλεοπτική συνθήκη και την κομματική προπαγάνδα live μετάδοσης σε βατήρα βουλευτικής εκλογής δεν αντιλαμβάνεται το Documento ως δημοσιογραφικό όργανο.

Αντί επιχειρημάτων στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις λίστες Πέτσα και την απευθείας ανάθεση σε εταιρία ιδιοκτήτη της OpinionPoll, αποφάσισε να επιτεθεί στο Documento από το βήμα της Ολομέλειας, με το smartwatch να διακόπτει τον παραληρηματικό ειρμό του.

«Φτιάχνετε ένα αμάλγαμα για να υπερασπιστείτε ένα μη δημοσιογραφικό όργανο. Το έχω πει δημοσίως πριν από δύο μήνες. Με ρώτησαν και είπα: “Δεν θεωρώ το Documento δημοσιογραφικό όργανο κυρίες και κύριοι”. Και το λέω με την “τριαντακάτι” εμπειρία μου (γκλιν-γκλον) ότι αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Θέλετε να το υπερασπιστείτε; Κάντε το, πείτε το ευθέως. “Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον Βαξεβάνη”. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, τα πάντα είναι ελεύθερα (γκλιν – γκλον) σε αυτόν εδώ τον τόπο» είπε.

Δείτε το βίντεο:

Αποτελεί τιμή για το Documento ένας από τους κύριους εκφραστές της παραδημοσιογραφίας να καταφέρεται με αυτόν τον τρόπο ενάντια στην εφημερίδα και τους δημοσιογράφους της. Ειδικά, αν πρόκειται για τον πρώην δημοσιολόγο που όταν δεν μύριζε το θυμιατό των μπάφων στο Μάξιμου, άπλωνε τη γλώσσα ή το χέρι του για να προσεγγίσει τη «σοβαρή Χρυσή Αυγή».

Για την ιστορία, παρατίθεται η απάντηση που έλαβε από τον τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλο Ξανθόπουλο, αν και υπάρχουν βάσιμες αμφιβολίες ως προς τη δυνατότητα του βουλευτή της ΝΔ να αντιληφθεί την ουσία του επιχειρήματος.

«Στα νομικά παρελειπόμενα υπάρχει μια αφήγηση που δεν ξέρω αν είναι αλήθεια και λέει ότι την εποχή του διχασμού ανάμεσα σε βασιλικούς και βενιζενικούς, βασιλικός δολοφόνησε βενιζελικό και ο δικαστής που ήταν φιλοβασιλικός τον αθώωσε με το επιχείρημα ότι δεν τον θεωρούσε άνθρωπο, τον θεωρούσε κάτι λιγότερο από άνθρωπο και άρα δεν στοιχειοθετείται η υποκειμενική υπόσταση. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, τι ολισθηρό δρόμο ανοίγετε με αυτές τις τοποθετήσεις» απάντησε στις απαξιωτικές αναφορές κατά του Documento ο κ. Ξανθόπουλος. 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…