«Ο μπαμπάς έφερε το Rafale»-Σίγουρα όχι ο Μητσοτάκης….

Μόνο ο  «Κάκαλος» από την σειρά της «Ελλάδος τα Παιδιά»  απουσίαζε από την κυβερνητική φιέστα για επικοινωνιακούς λόγους για την  υποδοχή των Rafale. 

272028831 5160364830641302 6151846915224330903 n

Ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου, έγινε στην Τανάγρα, από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, για να οικειοποιηθει  την ενίσχυση της Πολεμικής Αεροπορίας. Η φιέστα που δεν είχε Σάκη… αυτή την φορά, είχε όμως πτήσεις πάνω από την Ακρόπολη, αψίδες θριάμβου…με νερό μέχρι και προαναγγελία με λογότυπο της ΝΔ. Μόνο  ο  «Κάκαλος» από την σειρά της «Ελλάδος τα Παιδιά»  απουσίαζε .

Φυσικά ο πρωθυπουργός φρόντισε να βγάλει ένα πανηγυρικό λόγο, έχοντας ως φόντο…τα Rafale και τους αφανής ήρωες πίσω του. Τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας, που δεν έκανε καμιά ειδική μνεία ο πρωθυπουργός.

Το μόνο που ανακοίνωσε ήταν οτι τα πτητικά και καταδυτικά επιδόματα απαλλάσσονται από κάθε φόρο, και πάλι καλά να λένε οι πιλότοι που δεν τους ζήτησε να του πουν και ευχαριστώ…

 Αν κάτι πρέπει να κρατήσει κανείς από την σημερινή φιέστα… είναι μόνο,  οι Έλληνες πιλότοι, που έφεραν τα Rafale. Και αυτό  καθώς επαύριον, θα συνεχίσουν με ρίσκο της ζωής τους, να προστατεύουν τον ελληνικό εναέριο χώρο και θα πληρώνονται με ψίχουλα για να κάνουν φιέστες οι άριστοι, με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων.  Η καλύτερη ανταμοιβή για εκείνους είναι τελικά  το καλοσώρισμα της οικογένειας τους!

Γιατί όντως «ο μπαμπάς έφερε το Rafale», όπως φέρεται να λέει η μικρή… και όχι ο Μητσοτάκης!

(Πηγή φωτό: Από τη σελίδα στο Facebook της Liana Spyropoulou )

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…