Ο Μπακογιάννης ζήλεψε τον Παπαθεμελή: «Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος» είπε για τη δυνατή μουσική

Βάζει τέλος στη μουσική στο Γκάζι μέχρι το πρωί - «Δεν είναι Μύκονος» λέει ο δήμαρχος Αθηναίων

ek bakogiannis

Τον Παπαθεμελή ζήλεψη ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος ρε μιλώντας στο ραδιόφωνο του real fm, δήλωσε ότι «το Γκάζι δεν είναι Μύκονος, καμία άδεια δεν προβλέπει μουσική μέχρι τις 6.30 και 7 το πρωί και όπου κριθεί απαραίτητο θα σφραγιστούν καταστήματα».

«Η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών σε αυτήν την πόλη, σέβονται τους κανόνες, σέβονται τους νόμους, σέβονται τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες. Υπάρχουν όμως και κάποιες εξαιρέσεις. Σ’ αυτές, ο Δήμος Αθηναίων θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του. Και αυτή είναι μια κεντρική απόφαση, η οποία έχει ληφθεί από τη δημοτική μας παράταξη, κι από μένα προσωπικά, τολμώ να σας πω. Ξέρω ότι έχουμε τη στήριξη του Δ. Σ. Δεν μπορεί να είναι αποδεκτό να εκβιάζεται ή να απειλείται ο Δήμος Αθηναίων», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης απαντώντας στον Real FM  σε ερώτηση σχετικά με την κατάσταση στο Γκάζι.

Ο κ. Μπακογιάννης επισήμανε ότι οι άδειες που παρέχονται στα καταστήματα, θέτουν συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας και πουθενά, όπως χαρακτηριστικά είπε, «δεν προβλέπεται μουσική στις 6.30 και 7 το πρωί».

«Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος», ανέφερε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Εξαντλούμε όλα τα νόμιμα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας και σφραγίζουμε τα καταστήματα. Έχει ήδη γίνει σε κάποιες περιπτώσεις και θα γίνεται όπου είναι απαραίτητο. Εμείς θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο, κάθε δυνατότητα που μάς δίνει ο νόμος. Δεν πρόκειται να διστάσουμε».

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

limeniko skafos 6

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη 13 ατόμων για τη φωτιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην Ύδρα…