Ο Μουτσινάς «ξετίναξε» on air Πορτοσάλτε και κυβέρνηση Μητσοτάκη (Video)

«Tώρα οι καινούργιες μαμάδες έχουν αυτοκίνητο, θα το βάλουν στον κ*** τους δηλαδή;;; Tι εννοεί;;;» - Σειρά στο "στόλισμα" και με εύστοχο τρόπο, πήρε ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς.

Μετά το «τσουνάμι οργής» που ξέσπασε στα κοινωνικά δίκτυα σε βάρος του δημοσιογράφου Πορτοσάλτε, με αφορμή τις απαράδεκτες δηλώσεις του για την τιμή της βενζίνης, σειρά στο “στόλισμα” πήρε ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος on air κυριολεκτικά ξετίναξε τόσο τον δημοσιογράφο, όσο και ολόκληρη την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο κ. Πορτοσάλτε πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα τις απαράδεκτες δηλώσεις Σκυλακάκη υπογράμμισε με θράσος: «Την βενζίνη δεν την βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ, την βενζίνη που διαμαρτυρόμαστε ότι είναι στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας». Στη συνέχεια, παρόλο που αντέδρασε ο δημοσιογράφος Φ.Κλαυδιανός με το «σόου παραλογισμού» του δημοσιογράφου, ο τελευταίος συνέχισε…απτόητος το παραλήρημα του τονίζοντας μάλιστα αυτή τη φορά πως τα «καύσιμα δεν μπορεί να βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ, παίρνει λεωφορείο δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν και εμάς που έχουμε αυτοκίνητο».

Σειρά στο “στόλισμα” πήρε ο Μουτσινάς

«Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις ότι επειδή έχω μεγαλώσει και δεν έχω λεφτά δεν μπορώ να έχω αυτοκίνητο και θα με αναγκάζεις να πάρω το λεωφορείο..πάμε καλά; Και επίσης ο κύριος Πορτοσάλτε δεν είναι και μικρός. Η μαμά του μπορεί να μην είχε αυτοκίνητο, τώρα οι καινούργιες μαμάδες έχουν αυτοκίνητο, θα το βάλουν στον κ*** τους δηλαδή;;; Tι εννοεί;;;», σχολίασε μεταξύ άλλων πρώτα, ο παρουσιαστής. 

Δείτε τι «κατέβασε» στη συνέχεια.

Όπως γράφει χρήστης στο twitter που ανέβασε το βίντεο με το ξέσπασμα του Μουτσινά, «Ούτε οι ίδιοι δεν αντέχουν πια τις αηδίες του #Πορτοσαλτε 
Ο Νίκος Μουτσινας ξεσκιζει on air την κυβερνητική προπαγάνδα μέσα στο σπίτια της,στο #skai_xeftiles 
Εξαιρετικος‼️»