O Μουτσινάς «ξέρανε» την Παγώνη και την κυβέρνηση: Θα βγουν οι ηλικιωμένοι να πουν τα κάλαντα για να δώσουν 100 ευρω (video)

«Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες; Σοβαρέψου!»... σουρεάλ στιγμές ανάμεσα σε Μουτσινά και Ματίνα Παγώνη

Screenshot 4

Η Ματίνα Παγώνη έκανε κανονικό «ντου» στο πλατό της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι» αλλά η επικοινωνία με τον παρουσιαστή, Νίκο Μουτσινά κάπου… «χάθηκε».

Έντονη διαφωνία και σουρεαλιστικοί διάλογοι εκτυλίχθηκαν ανάμεσα σε Μουτσινά και Παγώνη με αφορμή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού για τους άνω των 60 ετών.

«Να σου πω, τι είναι αυτά; Ήρθα να σε προλάβω να δω πώς θα με σχολιάσεις σήμερα… Να δω τι θα πεις, έλεος. Αντί να καθίσεις εδώ και να πεις στον κόσμο “πηγαίνετε να εμβολιαστείτε”», είπε με δασκαλίστικο ύφος η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ στον Νίκο Μουτσινά, με τον παρουσιαστή να απαντά:

«Ναι, αυτό θα πω! Θα βγουν οι ηλικιωμένοι να πουν τα κάλαντα για να δώσουν 100 ευρώ... Μα φοβάμαι μην έρθεις και στους 40αρηδες και μαζεύω λεφτά για να ‘χω να πληρώνω».

Η Ματίνα Παγώνη αντέδρασε και μάλωσε τον παρουσιαστή, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να λέει στον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί. «Τι λες καλέ; Ούτε να πάνε ούτε να μην πάνε… Ο καθένας έχει ατομική ευθύνη», ήταν η πληρωμένη απάντηση του Ν. Μουτσινά.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…