Σαρωτικός ο Θ. Μωραΐτης: "Είναι για λύπηση ο Βενιζέλος" (VIDEO)

Απαντήσεις ουσίας σε μια “αρχηγική” εμφάνιση στο τηλεοπτικό πλατό του ΑΝΤ1 έδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου,…

moraitis 2 2

Απαντήσεις ουσίας σε μια “αρχηγική” εμφάνιση στο τηλεοπτικό πλατό του ΑΝΤ1 έδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Θάνος Μωραΐτης στα περί «υπονόμευσης» και «πέμπτης φάλαγγας» που ανέφερε στη χθεσινή του ομιλία – απάντηση σε όσους…τόλμησαν να αμφισβητήσουν την πολιτική του Ευάγγελου Βενιζέλου. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο αιτωλοακρνάνας βουλευτής, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στους δράκους και τα φαντάσματα που συνήθως εφευρίσκει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για να δικαιολογεί ή να καλύπτει τα σφάλματα του τόνισε ότι «χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προέβη σε ατόπημα. Οφείλει να δώσει διευθύνσεις και ονόματα. Καλό είναι να μη χάνεται το μέτρο και η ψυχραιμία. Και χθες η ψυχραιμία χάθηκε. Στα πολιτικά επιχειρήματα οι πολιτικοί οφείλουν να απαντούν με πολιτικά επιχειρήματα και να μην εισερχόμαστε στη σφαίρα της συνομωσιολογίας και της δημιουργίας εντυπώσεων».

Ο κ. Μωραίτης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι τα περί πέμπτης φάλαγγας δεν τον αφορούν και ανέφερε: «Εγώ εγκαταστάθηκα στην περιφέρεια μου και έφερα θετικά αποτελέσματα, σε αντίθεση με άλλους που μιλούν σήμερα για υπονομευτές». Ζήτησε, δε, «να βαθμολογηθούν όλα τα στελέχη», όπως ανέφερε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ στην συνέχεια σχολίασε πως «πρέπει να τελειώνει η πλάκα περί υπονόμευσης. Κρινόμαστε όλοι από τα ποσοστά των περιφερειών μας. Είμαι ένα στέλεχος που εγκαταστάθηκα στην περιφέρεια μου για ένα μήνα και πετύχαμε μια επίδοση 2,5% πάνω από το μέσο όρο, πήραμε την περιφέρεια και είχαμε θετικά αποτελέσματα σε πολλούς δήμους.». Ερωτώμενος, τέλος, για επιθετικές δηλώσεις που έγιναν από συνεργάτες του κ. Βενιζέλου είπε: «Καλό είναι να μαζευτούν οι συνεργάτες του προέδρου και να μη διχάζουν σε αυτές τις κρίσιμες ώρες».

 

 

Σάμος: Τρία χρόνια μετά τον σεισμό δεν έχει γίνει επισκευή στο μεγαλύτερο δημοτικό σχολείο

samos

Σάμος: Τρία χρόνια μετά τον σεισμό δεν έχει γίνει επισκευή στο μεγαλύτερο δημοτικό σχολείο

Οι εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε ο εγκέλαδος, οι οποίες μέχρι και σήμερα δεν έχουν φτιαχτεί,…