O Μωραΐτης "κατακεραυνώνει" Βενιζέλο: “Κάνεις πλάτες στον Σαμαρά και…ανασταίνεις πολιτικά φαντάσματα”

“Πρόεδρε, ότι έχω να πω το λέω μπροστά σου…”, είπε ο βουλευτής Θάνος Μωραΐτης απευθυνόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο, στο ξεκίνημα…

moraitis 1

“Πρόεδρε, ότι έχω να πω το λέω μπροστά σου…”, είπε ο βουλευτής Θάνος Μωραΐτης απευθυνόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο, στο ξεκίνημα της παρέμβασής του και κατά τη διάρκεια του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας ευθέως και ουσιαστικά στα όσα δήλωνε ο Πρόεδρος του κόμματος τις προηγούμενες μέρες κατηγορώντας ανοιχτά τους αμφισβητίες του ότι: “χτυπούν στον αέρα ενώ δεν είμαι παρών”. Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, παρόντος και του απόλυτου στηρίγματος της πολιτικής Σαμαρά, δεν δίστασε σύμφωνα με πληροφορίες, να ασκήσει για μια ακόμα φορά σκληρή πολιτική κριτική στις κινήσεις του κ. Βενιζέλου, ενώ αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και της αυτοδιοίκησης σημείωσε: “Το ΠΑΣΟΚ υπέστη ήττα και νέα μεγάλη απώλεια στις δυνάμεις του. Δεν αποδέχομαι την λογική ότι μια ιστορική παράταξη ξεκινά κάθε φορά από το μηδέν. Και εσύ πρόεδρε και εγώ και όλοι μας είμαστε εδώ γιατί υπήρξαν κάποιοι άλλοι πριν…”.


Μάλιστα, ο Αιτωλοακαρνάνας βουλευτής αναφερόμενος στον εκλογικό στόχο που έθεσε πριν λίγες μέρες ο κ. Βενιζέλος σχολίασε χαρακτηριστικά: “Δεν είναι στόχος της παράταξης να περάσουμε την Χρυσή Αυγή”, ενώ για τα περί “Ελιάς” που προωθεί ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι: “καταλήξαμε να γίνουν συνομιλητές του ΠΑΣΟΚ πολιτικές κινήσεις φαντάσματα ή μεμονωμένα πρόσωπα που απλά κουβαλούσαν τα προσωπικά τους πολιτικά αδιέξοδα”.


Ακολούθως, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες και με τον κ. Βενιζέλο σε ιδιαίτερα δυσμενή πλέον θέση, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στα περί “5ης φάλαγγας” ζητώντας περαιτέρω εξηγήσεις από τον Πρόεδρο του κόμματος και σημειώνοντας ότι: “Μίλησες πρόεδρε για 5η φάλαγγα. Πρέπει να πεις ποιους εννοούσες.” Ιδιαίτερα επικριτικός όμως ο κ. Μωραΐτης ήταν και για την κυβερνητική συνεργασία με τη ΝΔ, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για φιάσκο και για “πλάτες” Βενιζέλου σε Σαμαρά προκείμενου να  κατέβει πιο δυνατός στις επερχόμενες εκλογές: “Ξεκινήσαμε με μια προγραμματική συμφωνία παρωδία. Δεν διδαχθήκαμε τίποτα από το φιάσκο της πρώτης προγραμματικής συμφωνίας. Αντί να συζητάμε το πώς θα στηρίξουμε τους μακροχρόνια άνεργους πάμε σε ηθικά απαράδεκτη παράταση της εισφοράς αλληλεγγύης για να δώσει ο Σαμαράς λεφτά στο εκλογικό του κοινό και να κάνει εκλογές το Φθινόπωρο”.


Τέλος, για το επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο κ. Μωραΐτης πρότεινε να είναι ανοιχτό και σύστησε στον Ευάγγελο Βενιζέλο, πως: “Πρέπει να γίνει ένα ιδρυτικό συνέδριο της παράταξης όπου όλα θα τεθούν από την αρχή. Ένα συνέδριο με ένα ευρύ πολιτικό προσκλητήριο, χωρίς αποκλεισμούς, ακόμα και προς όσους έχουμε διαφωνήσει τα τελευταία χρόνια”.

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…