Ο μόνος λόγος που ο "Mr Παραιτηθείτε" δεν θέλει χρυσαυγίτες στη συγκέντρωση είναι το νόμισμα

Λίγες ώρες απομένουν ακόμη για τη συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα.

5949380a1dc524d4788b45a9

Ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης, γνωστός ως «mr κολλαγόνο» από τις τηλεοπτικές εκπομπές του για την προώθηση του πόσιμου κολλαγόνου συντροφιά με την ΟΝΝΕΔίτισσα, Έλλη Παπαγγελή, είναι πρωταγωνιστής του «Παραιτηθείτε».

Ως ένας σωστός ένθερμος υποστηρικτής του «κινήματος», ο Τσουκαλαδάκης έσπευσε να πει δυο-τρια λόγια για τη σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Μεταξύ άλλων, είπε πως οι χρυσαυγίτες είναι καλοδεχούμενοι. Αλλά «τι να έρθει να κάνει που το κόμμα του λέει ότι είναι καλύτερο να επιστρέψουμε στη δραχμή;» αναρωτήθηκε μονάχα ο Τσουκαλαδάκης, «ξεχνώντας» προφανώς το τι πραγματικά εστί Χρυσή Αυγή.

Μάλιστα, ο «Mr Παραιτηθείτε» έσπευσε να σχολιάσει και τους «Αγανακτισμένους».

«Οι αγανακτισμένοι ήθελαν μόνο να διοριστούν. Τώρα διορίστηκαν. Ήταν των άκρων. Δεν έχουμε μέσα χρυσαυγίτες, ούτε αμετανόητους κομμουνιστές» είπε χαρακτηριστικά διαβλέποντας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα προθέσεις και κίνητρα χιλιάδων ανθρώπων.

Μην ξεχνάμε όμως το ποιος πραγματικά είναι ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης. Όπως έγραψε το Documento της Κυριακής, ο επιχειρηματίας και πρώην ιπτάμενος φροντιστής της Ολυμπιακής Γιώργος Τσουκαλαδάκης «σημάδεψε» με αποχωρήσεις μελών την πρώτη κίνηση των «Παραιτηθείτε», όταν είδε το φως της δημοσιότητας η πληροφορία πως επί υπουργίας Διαμαντοπούλου είχε διοριστεί σε προσωποπαγή θέση, που μάλιστα θα καταργούνταν όταν ο ίδιος αποχωρούσε, στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Παιδείας.

Από τις πλέον βαθυστόχαστες πολιτικές αναλύσεις του είναι η άποψη που εξέφρασε μετά τις εκλογές 2015, ότι «σχεδόν σε όλα τα αστικά κέντρα ο ΣΥΡΙΖΑ σάρωσε στις πολύ φτωχές περιοχές. Οι πολύ φτωχές περιοχές συνήθως έχουν και χαμηλότερο μορφωτικό επίπεδο και πολύ μεγάλα επίπεδα ανεργίας. Άνθρωποι ταλαιπωρημένοι, συνήθως ευκολόπιστοι και με αρκετές αστοχίες στη ζωή τους».

Μην ξεχνάμε πως μ’ ένα κείμενό του στο facebook είχε υποστηρίξει τα μέλη του συλλόγου γονέων δημοτικού σχολείου του Ωραιοκάστρου που ζητούσαν να φύγουν τα προσφυγόπουλα.

«Τεράστιος»… Γιώργος Τσουκαλαδάκης.