Ο Μητσοτάκης «βάλλεται πανταχόθεν» από τα φιλοκυβερνητικά μέσα

Και ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνεχίζει να αγνοεί αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του Documento, οι αποκαλύψεις έρχονται τώρα και από τα φιλοκυβερνητικά και μάλιστα δύο εκ των παλαιοτέρων μέσων που στηρίζει την ΝΔ.

Την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνεχίζει να αγνοεί αποκαλυπτικά δημοσιεύματα από τις αποκαλύψεις των αντιπολιτευτικών μέσων (Documento), σήμερα Κυριακή, έρχονται δύο ηχηρά  δημοσιεύματα , αυτή τη φορά από τις  ιστορικές εφημερίδες , με «γαλάζια στάμπα» «Καθημερινή» και «Εστία»

Σε άρθρο της – «καμπανάκι» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους χειρισμούς της, η εφημερίδα ζητά την ανακοίνωση του χρόνου που θα διεξαχθούν οι εκλογές, καλώντας επί της ουσίας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αποφασίσει για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, ώστε «να καθαρίσει ο ορίζοντας».

 

 

Ο αρθρογράφος αναφέρει στο κύριο άρθρο του πρωτοσέλιδου πως «η χώρα έχει ανάγκη τη θεσμική υπευθυνότητα και την πολιτική σταθερότητα» και τονίζει πως «ένας τρόπος για να υπηρετηθούν και οι δύο ανάγκες είναι να ανακοινώσει αμέσως ο πρωθυπουργός την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών».

Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση από μία από τις πιο μεγάλες και ιστορικές ελληνικές εφημερίδες που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Αναλυτικά ό,τι γράφει η εφημερίδα:

«Η χώρα έχει ανάγκη τη θεσμική υπευθυνότητα και την πολιτική σταθερότητα. Ένας τρόπος για να υπηρετηθούν και οι δύο ανάγκες είναι να ανακοινώσει αμέσως ο πρωθυπουργός την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, όποτε και αν επιλέξει να τις κάνει. Στο παρελθόν, η δημόσια ζωή ταλαιπωρήθηκε από το παιχνίδι των αντικρουόμενων διαρροών περί πρόωρων εκλογών, που τελικά διαψεύδονταν, ενώ τώρα χύνεται ακόμη πολύ μελάνι για τις πιθανές ημερομηνίες που θα στηθούν οι κάλπες. Ας ανακοινωθούν λοιπόν αμέσως, για να καθαρίσει ο ορίζοντας των επόμενων μηνών, όπως θα συνέβαινε στις περισσότερες δυτικές δημοκρατίες».

Δείτε το κύριο άρθρο στο πρωτοσέλιδο

«Βόμβα» από την εφημερίδα «Εστία»

Σε μία αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση και αν ισχύει, θα φέρει τη χώρα μας αντιμέτωπους με σημαντικά δύσκολη θέση, προχωρά σήμερα ο Μανώλης Κωττάκης στην εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ».

Σε σημερινό φύλλο της εφημερίδας φιλοξενείται άρθρο, σύμφωνα με το οποίο «έχει γίνει γνωστό στην ελληνική κυβέρνηση ότι η Κομισιόν έχει συστήσει μυστικά μια ειδική επιτροπή για την παρακολούθηση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα».

 

 

Μάλιστα, «από την ετυμηγορία της οποίας θα κριθούν στο μέλλον η έγκριση των επόμενων δράσεων του Ταμείου Ανάκαμψης προς την Ελλάδα, που αποτελεί το succes story του κυρίου Μητσοτάκη και η ροή κοινοτικών κονδυλίων».

Μπορεί το πολυδιαφημιζόμενο succes story να καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος και η Ελλάδα να βρεθεί σε δύσκολη θέση, καθώς ας μην ξεχνάμε πως από το Ταμείο Ανάκαμψης αποτελεί ιστορική ευκαιρία για την Ελλάδα, την οποία έχουμε εθνικό καθήκον να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Σε περίπτωση λοιπόν που αποδειχθεί ότι το κράτος δικαίου με την κυβέρνηση Μητσοτάκη καταπατείται αναρωτιέται κανείς τι θα γίνει με τα έργα και τις προθεσμίες που τρέχουν για μία σειρά σημαντικών και πολυδιαφημιζόμενων παρεμβάσεων.

Σημειώνεται ότι τα ποσά που κινητοποιεί το Ταμείο είναι τόσο σημαντικά, ώστε με σωστή αξιοποίηση μπορούν να αλλάξουν την πορεία της χώρας και να τη θέσουν σε τροχιά μόνιμης ανάπτυξης, αλλά και να δημιουργήσουν εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Όλα αυτά, αν ισχύουν οι πληροφορίες του κ. Κωττάκη κινδυνεύουν να τιναχτούν στον «αέρα» και να ισχύσει για τον κ. Μητσοτάκη η λαϊκή ρήση: «έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του»….

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από το άρθρο:

Μπέζος: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος φόβος από το τι θα γράψει ο κάθε βλάκας στο διαδίκτυο, αυτό είναι γελοίο» (video)

Μπέζος: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος φόβος από το τι θα γράψει ο κάθε βλάκας στο διαδίκτυο, αυτό είναι γελοίο» (video)

«Δεν μας αφήνουν να ζήσουμε. Δηλαδή να ονειρευτούμε, να χαρούμε»

Viral βίντεο: Άνδρας υπό την επήρεια ουσιών, βούτηξε γυμνός σε ποταμάκι της Disneyland – Τον «πήραν σηκωτό»

Viral βίντεο: Άνδρας υπό την επήρεια ουσιών, βούτηξε γυμνός σε ποταμάκι της Disneyland – Τον «πήραν σηκωτό»

Ο 26χρονος γδύθηκε και μπήκε στο «ποταμάκι» του θεματικού πάρκου It’s a Small World, όπου γίνονται βόλτες με βάρκα και συνήθως…