Ο Μητσοτάκης θα υπερασπιστεί τη Μαρέβα στο δικαστήριο

Αποσαφηνίζει ότι γράφει «ως σύζυγος» και όχι «ως Πρωθυπουργός»

Κυριάκος Μαρέβα

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με παρέμβαση του στα social media, βγήκε να υποστηρίξει την σύζυγό του Μαρέβα λέγοντας ότι θα παραστεί ώς μάρτυρας στο δικαστήριο μετά την μήνυση που έκανε εις βάρος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Έλενας Ακρίτας.

Ο πρωθυπουργός δεν παραλείπει να κάνει αναφορά και στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία», υποστηρίζοντας πως «η Μαρέβα ξαναέγινε πρωτοσέλιδο με ένα τελείως ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα». Σε κάθε περίπτωση, ζητά να αφήσουν «επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου», προσπαθώντας να το παίξει πάλι θύμα.

Παράλληλα κάνει λόγο για «χυδαία και απρόκλητη» ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, επειδή φοβούμενος προφανώς, είπε η  βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ (που  απάντησε στην ανακοίνωση του Γραφείου του Πρωθυπουργού), ότι θα ζητήσει την άρση της ασυλίας και ότι «ανυπομονεί να βρεθεί» με τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, για «να μάς αποκαλύψει επιτέλους την προέλευση των 40 ακινήτων, όλη την αλήθεια για το σπίτι Βολταίρου και αν γνωρίζει πώς και πού κατασπαταλήθηκαν τα σχεδόν 500.000.000 χρέος της ΝΔ πού από την τσέπη μας πληρώσαμε οι Έλληνες φορολογούμενοι».

 

Την ίδια στιγμή όπως αναφέρει, «γράφω αυτήν την ανάρτηση ως σύζυγος και όχι ως πρωθυπουργός. Από την ημέρα της εκλογής μου ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά», έγραψε ο  στα social media.

Μακάρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είχε την ίδια ενσυναίσθηση, να χυθεί άπλετο φώς στην τραγωδία των Τεμπών, μιας και αποσαφηνίσε ότι γράφει «ως σύζυγος» και όχι «ως Πρωθυπουργός». Ας έπερνε θέση ως άνθρωπος…και όχι να μπαζώνει ένα έγκλημα!

 

Η ανάρτηση του Μητσοτάκη για Μαρέβα και Ακρίτα

«Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κάνεις αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά», συνέχισε ο πρωθυπουργός.

«Όμως αντέξαμε, και προς στιγμήν νομίσαμε ότι τουλάχιστον αυτή η φάση της πολιτικής τοξικότητας έχει παρέλθει. Μέχρι που η Μαρέβα ξαναέγινε πρωτοσέλιδο με ένα τελείως ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα. Για να ακολουθήσει μια χυδαία και απρόκλητη ανάρτηση της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση», επεσήμανε, αναφερόμενος στα όσα έγραψε στα social media η Έλενα Ακρίτα.

«H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…