Ο Μητσοτάκης τα κατάφερε! «Να που πήγα σε debate»

Την ευκαιρία για πανηγυρισμούς δεν την έχασε ο Κ. Μητσοτάκης

μητσοτάκης

Υπερευχαριστημένος από τον πολιτικό του άθλο να παραστεί τελικά σε ένα -ο Θεός να το κάνει- debate πολιτικών αρχηγών εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε χαιρετισμό που απηύθυνε σήμερα στα Τρίκαλα.

Μιλώντας σε συγκεντρωμένους πολίτες, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:«θυμάστε έλεγαν ότι δεν πάμε σε debate. Να, λοιπόν, που πήγαμε σε debate»!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για το γεγονός ότι επί επτά χρόνια κρύβεται από debate με τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι πήγε τελικά στην τηλεμαχία. Το ότι η τηλεμαχία δεν έμοιαζε καθόλου με μάχη, αλλά με «πασαρέλα» παράλληλων μονολόγων, φυσικά δε φάνηκε να τον απασχολεί.

Δεν τον απασχόλησε επίσης το γεγονός ότι αρνήθηκε μέχρι τελικής πτώσης το να βρεθεί αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με τον βασικό του αντίπαλο, τον Αλέξη Τσίπρα, παρά τις επανειλημμένες προσκλήσεις που δέχτηκε τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από το Mega.

Πάντως, την ευκαιρία για πανηγυρισμούς δεν την έχασε. Πήγε σε debate και όπως συμπλήρωσε… «θα ξαναπάμε και σε άλλο debate, εφόσον χρειαστεί».

Η αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Πολλοί από εσάς είχατε την ευκαιρία φαντάζομαι, χθες, να παρακολουθήσετε την τηλεμαχία, το debate, που κάποιοι θυμάστε έλεγαν ότι δεν πάμε σε debate. Να, λοιπόν, που πήγαμε σε debate και θα ξαναπάμε και σε άλλο debate, εφόσον χρειαστεί.

Αλλά το debate τι κατέδειξε φίλες και φίλοι; Τι κατάλαβα εγώ από αυτή την εμπειρία, τρεις ώρες που συνομιλούσα με τους πολιτικούς αρχηγούς; Ότι υπάρχει σήμερα ουσιαστικά μία αξιόπιστη πολιτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας: η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας.

Από την άλλη υπάρχει ένας προοδευτικός αχταρμάς. Συμφωνούν σε ένα πράγμα μόνο όλοι τους: ότι δεν θέλουν τη Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη Πρωθυπουργό. Ο ελληνικός λαός δεν θα τους κάνει το χατίρι».

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…