Ο Μητσοτάκης …κομμουνιστής, και ο Τσίπρας … δικτάτορας

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι. Σώσον κύριε τον Ηγέτη και όσους άλλους μπορείς, χωρίς τον κίνδυνο να .. εκτεθείς!

μητσοτάκης πορτοσάλτε

Στην Βόρεια Κορέα η ενημέρωση γίνεται από την συμπαθή ισόβια παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης. Στη χώρα μας οι μεγάλες αλήθειες αποκαλύπτονται από τον Άρη Πορτοσάλτε, τον συμπαθή σχολιαστή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Φαίνεται ότι ο ΣΚΑΪ, που στηρίζει αναφανδόν τον κομμουνιστή ηγέτη Κυριάκο τον Μεγαλοπρεπή, αποτελεί το επίσημο κρατικό κανάλι του σιδηρού παραπετάσματος. 

Από τον Πορτοσάλτε, τον επίσημο σχολιαστή του καθεστώτος, ανακοινώθηκε με κάθε σοβαρότητα ότι ο Μεγάλος Τιμονιέρης Κυριάκος είναι καλά στην υγεία του. Επίσης διέψευσε ότι τάχα η αποσταλινοποίηση και η φιλελευθεροποίηση του καθεστώτος αμφισβητεί το κομμουνιστικό πολιτικο-οικονομικό σύστημα, τονίζοντας ότι:

«Καταλαβαίνετε πόσο κομμουνιστικό είναι το κράτος μας; Απόλυτος κομμουνισμός. Εμείς στην Ελλάδα νομίζουμε ότι έχουμε ανοικτή οικονομία, αλλά έχουμε ένα βαρύ κομμουνισμό. Έχουμε ένα κράτος το οποίο πιάνει τα πάντα… η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, μη σου πω τα τρία τέταρτα, είναι κρατιστές, περπατάνε εκεί που περπατάει το κράτος…»

Ο σ. Πορτοσάλτε επιτέθηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα στον σκληρό πολέμιο της φιλελευθεροποίησης του καθεστώτος, στον ακραίο υπερασπιστή της δικτατορίας του προλεταριάτου και σταλινικό Τσίπρα, δηλώνοντας:

«Αν θέλει την επόμενη φορά Αριστερά να πει ο Τσίπρας πήρα τις ψήφους, είμαι δικτάτωρ, γεια σας, αυτό το καταλαβαίνω. Ξεκάθαρα πράγματα. Είμαι η απόλυτη αριστερή δικτατορία… Ας έρθει δεύτερη φορά Αριστερά προκειμένου να κάνει όλα αυτά τα σταλινικού χαρακτήρα.. .δεν μπορώ να κατέβω κάτω από το σταλινική αντίληψη. Αυτά είναι Καμπότζη, είναι κάτι Πολ Ποτ, κάτι Μάο, εκεί έγιναν αυτά»

Ωστόσο ο εκπρόσωπος της περεστρόικα του τιμονιέρη Κυριάκου δεν έμεινε εκεί. Απείλησε, εμμέσως πλην σαφώς, με αναγκαστική εργασία και ειδική μεταχείριση τον γραμματέα του παράνομου μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας:

«Ο Τζανακόπουλος θέλει μαθήματα Δημοκρατίας, δημοκρατικής αντίληψης και το πώς γίνεται η δημοκρατική διακυβέρνηση».

Ο σ. κυβερνητικός εκπρόσωπος Πορτοσάλτε τόνισε επίσης ότι πρέπει να μελετάμε τα έργα των Μαρξ και Λένιν όπως ο φίλος και σύντροφος Άδωνις Γεωργιάδης. Συνέστησε να δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και προσοχή στις διαψεύσεις του ιδεολογικού υπεύθυνου και μέλους του πολιτικού γραφείου σ. Γεραπετρίτη ενάντια στην αστική προπαγάνδα του BBC.

Αναφορικά με την ανάληψη νέων καθηκόντων από τον ίδιο τον μεγάλο Τιμονιέρη Κυριάκο – πρακτορεία ειδήσεων, κρατική υπηρεσία πληροφοριών και εσχάτως τα μεγάλα δημόσια έργα – διέψευσε κατηγορηματικά την προπαγάνδα των αντικαθεστωτικών που αφήνουν υπονοούμενα για μίζες και “λάδια”.

Ο σ. εκπρόσωπος δήλωσε ότι η απευθείας ανάληψη ευθύνης για τα μεγάλα έργα από τον ίδιο τον Ηγέτη εντάσσεται στον κεντρικό σχεδιασμό του πεντάχρονου πλάνου. Και συμπλήρωσε ότι τα όσα διασπείρουν οι θιασώτες του αριστερού οπορτουνισμού περί κρατικής διαφθοράς είναι προϊόντα της διάβρωσής τους από την αστική ιδεολογία. Θύμισε στους παρευρισκόμενους τα σκάνδαλα της Siemens, της Novartis, των εξοπλιστικών, τη διαπλοκή, τη διαφθορά τον χρηματισμό και τις μίζες των κομμάτων εξουσίας την εποχή της κυριαρχίας του καπιταλισμού, πριν πάρει την εξουσία στα στιβαρά του χέρια ο κομμουνιστής Κυριάκος και οι λαϊκές δυνάμεις με τους ηγέτες της επαναστατικής οργάνωσης του ΣΕΒ. 

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι. Σώσον κύριε τον Ηγέτη και όσους άλλους μπορείς, χωρίς τον κίνδυνο να .. εκτεθείς!
 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Απίθανο βίντεο – Η Microsoft «ζωντάνεψε» την Μόνα Λίζα και την έκανε να «τραγουδήσει» ραπ

μονα

Απίθανο βίντεο – Η Microsoft «ζωντάνεψε» την Μόνα Λίζα και την έκανε να «τραγουδήσει» ραπ

Η Microsoft επέλεξε αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο για να παρουσιάσει τις δυνατότητες του νέου εργαλείου…

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

κασσε παπανωτας

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

«Να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από…