Ο Μητσοτάκης «εξαντλήθηκε» από τα ΣΚ στα νησιά και τώρα μετράει αντίστροφα για ανέμελες διακοπές

Από τη στήλη του Γιάννη Κουρτάκη στα Παραπολιτικά, μαθαίνουμε πως ο πρωθυπουργός από τις 6 Αυγούστου θα ξεκινήσει «μίνι διακοπές».

NewsRoom 25/07/2021 | 10:03

Όπως κάθε χρόνο δύο θα είναι οι προορισμοί: Το Ακρωτήρι στα Χανιά και η Παναγία στην Τήνο. Μέχρι τότε ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει ζητήσει από τους υπουργούς του να τελειώνουν με όλες τις εκκρεμότητες.

Δηλαδή, ο πρωθυπουργός εξαντλήθηκε από τα συνεχή πήγαινε-έλα στα νησιά και τώρα μετράει αντίστροφα για τις πραγματικές διακοπές…

Στις 23 Ιουνίου, ο πρωθυπουργός μας είπε το εξής καταπληκτικό στο υπουργικό συμβούλιο: «Οι πολίτες θα πάνε διακοπές, εμείς όχι, η Κυβέρνηση δε θα κάνει διακοπές φέτος». Δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα και ο κ. Μητσοτάκης, που δεν θα πήγαινε διακοπές αλλά θα δούλευε, έφυγε για τριήμερο απόδρασης στην Τήνο, κι από εκεί «πετάχτηκε» και στην Αντίπαρο.

Στην Αντίπαρο μάλιστα, με τη σύζυγό του συμμετείχαν σε «ιδιωτικό» δείπνο στο νησί Δεσποτικό που έχει κηρυχθεί ολόκληρο αρχαιολογικός χώρος, με διάσημους συνδαιτημόνες, σε μια εξωτική παραλία και με το Λιμενικό να κάνει το…ταξί και το φύλακα. Αλλά αυτό ήταν βόλτα ένα ΣΚ όχι διακοπές, ίσα ίσα να ξεκουραστεί από τις χιλιάδες υποχρεώσεις που τον βαραίνουν στην Αθήνα.

Λίγες μέρες πέρασαν, και ο πρωθυπουργός ξαναγέμισε τις μπαταρίες του και βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στο υπερπολυτελές θέρετρο της Μεσσηνίας, Costa Navarino.

Πανδημία, εμβολιασμοί και 4ο κύμα, με την χώρα να βράζει…ε όσο να πει κανείς του λείπουν του Κυρ. Μητσοτάκη οι διακοπές.

 

Πηγή: TheFaq