Ο Μητροπολίτης Μόρφου ξαναχτυπά: «Ο γάμος λέγεται έτσι διότι επιτρέπει το γ@μ#σ!»

«Το γ@@@@ι μέσα στον γάμο είναι ευλογημένη πράξη», είπε ο Μητροπολίτης Μόρφου στην Κύπρο.

pater

Τον εαυτό του κατάφερε να ξεπεράσει ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος αυτή τη φορά αναφερόμενος στο σεξ εκτός γάμου. Μετά τη θεία λειτουργία για τη γιορτή των Αγίων Πάντων και του Αποστόλου Βαρνάβα, την περασμένη Κυριακή (11/06), ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, απάντησε σε ερωτήματα πιστών που βρέθηκαν στην ιερά μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι, για τη σύγχρονη εποχή, τον σωστό τρόπο ανατροφής των παιδιών, την παιδεία στα σχολεία, τον γάμο και άλλα.

Ο μητροπολίτης τόνισε πως πως ο ίδιος δεν θα κοινωνούσε κοπέλα που ζει με τον σύντροφό της χωρίς να είναι παντρεμένη.

Διερωτήθηκε μάλιστα γιατί υπάρχει ο γάμος, δίνοντας ο ίδιος τη δική του ερμηνεία: «Λέγεται γάμος γιατί επιτρέπει το γ@μήσι», ανέφερε ο δεσπότης, τονίζοντας ότι «το γ@μήσι μέσα στον γάμο είναι ευλογημένη πράξη».

Υπενθυμίζεται ότι και στο παρελθόν ο Μητροπολίτης Μόρφου είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης μεταξύ άλλων με τη θεωρία του ότι οι ομοφυλόφιλοι γεννιούνται από γυναίκες που τους αρέσει το πρωκτικό σεξ.

 

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους