Newsroom

Newsroom

Ο Μητροπολίτης Γρεβενών κατέβαζε τις μάσκες των επισήμων για να φιλήσουν τον σταυρό

Τους κατέβαζε με το δάκτυλο τις μάσκες τους πριν τους αγιάσει, ενώ κάποιοι έσπευσαν να… κατεβάζουν μόνοι τους τις μάσκες.

111

Καμία σημασία φαίνεται πως δεν είχε για τον Μητροπολίτη Δαβίδ η υποχρεωτική χρήση μάσκας για την προστασία από τον κορονοϊό αλλά και το γεγονός ότι τα Γρεβενά πλέον βρίσκονται  στις «κόκκινες» περιοχές του επιδημιολογικού χάρτη της χώρας.

Έτσι λοιπόν, αγνοώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες, ο μητροπολίτης Δαβίδ, αποφάσισε να κατεβάσει με το δάχτυλο τις μάσκες πιστών για να τους αγιάσει και να φιλήσουν το σταυρό.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε βίντεο από το star-fm.gr, ο Μητροπολίτης Γρεβενών τέλεσε τον αγιασμό των νέων φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία πολιτικών και καθηγητών του πανεπιστημίου.

Όταν ορισμένοι από τους επίσημους προσκεκλημένους θέλησαν να ασπαστούν τον σταυρό, ο μητροπολίτης τους κατέβαζε με το δάκτυλο τις μάσκες τους πριν τους αγιάσει, ενώ κάποιοι άλλοι, δεν χρειάστηκαν τη «συνδρομή» του Μητροπολίτη για να κατεβάσουν τη μάσκα και να ασπαστούν τον Σταυρό.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο μόνος που κατάφερε να γλιτώσει από τον Μητροπολίτη Γρεβενών, ήταν ο πρύτανης του πανεπιστημίου, Θ. Θεοδουλίδης.

Δείτε το βίντεο:

 

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ξοφασκια

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής, την παράταση χρήσης του ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία…

Τέμπη: «Μας εξόργισε η κ. Αδειλίνη» – Τρεις συγγενείς θυµάτων απαντούν µέσω του Documento

Καρυστιανού 1

Τέμπη: «Μας εξόργισε η κ. Αδειλίνη» – Τρεις συγγενείς θυµάτων απαντούν µέσω του Documento

Τρεις συγγενείς θυµάτων απαντούν µέσω του Documento στους ισχυρισµούς της εισαγγελέα του Αρειου Πάγου, η…