Ο Μίλτος Χρυσομάλλης ανοίγει το χορό των βουλευτών της ΝΔ που θα παραστούν στην κηδεία του «τέως βασιλιά»

Δεν υπάρχει «απαγορευτικό» για την παρουσία «γαλάζιων» στελεχών στην κηδεία του τέως Βασιλιά, καθώς ο βουλευτής Μίλτος Χρυσομάλλης, δήλωσε ότι θα πάει...ανοίγοντας το χορό των βουλευτών της ΝΔ που θα παραστούν

120586 XRYSOMALLIS VOULI

Ο βουλευτής Μεσσηνίας, δήλωσε δημόσια πρώτος ότι θα παρευρεθεί στην κηδεία, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα στη Μητρόπολη Αθηνών.

«Υπήρξε αρχηγός του Κράτους, υπήρξε κομμάτι της Ιστορίας… Έχει κλείσει το πολιτειακό. Ο αποθανών τέως βασιλιάς δεν παύει να υπήρξε και αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων και Ολυμπιονίκης», ανέφερε, μιλώντας στο Open, ενώ σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βαρεμένου, με ποια ιδιότητα θα παραστεί στη τελετή, ο κ. Χρυσομάλλης απάντησε ότι «δεν χρειάζεται μικροψυχία». Από ότι φάνηκε η δήλωση του  κ. Χρυσομάλλη  ανοίγει το χορό των βουλευτών που θα παραστουν στην κηδεία του «τέως βασιλιά». Βέβαια προηγήθηκαν άλλοι (Πέτσας, Βορίδης, Πλεύρης, Γεωργιάδης) που έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήρια τους με θερμές εκφράσεις, ενώ βεβαίως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν έμεινε μόνο στην αναφορά για «πολυκύμαντη διαδρομή» του τέως. Άλλωστε σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, όπως μετέφερε το open, dεν υπάρχει «απαγορευτικό» για την παρουσία «γαλάζιων» στελεχών στην κηδεία.

 

 

Στο ίδιο μήκος κύμματος  του γαλάζιου βουλευτή Μεσσηνίας, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ,  που δήλωσε ότι θα επιθυμούσε μια «λαμπρή τελετή» με την απόδοση τιμών προκαλώντας τις αντιδράσεις των παριστάμενων βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη και του επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη.

 

 

 

 

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…