Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζητάει επιπλέον ενισχύσεις από την Σερβία σε… αστυνομικούς

Δεν έχασε την ευκαιρία να φέρει επιπλέον αστυνομικούς για να φυλάνε τις τουριστικές περιοχές

5356490

Με τον υπουργό Εσωτερικών της Σερβίας Aleksandar Vuli είχε συνάντηση σήμερα το πρωί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: «Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας στον λαό της Σερβίας στην κυβέρνηση του κ. Βούσιτς και προσωπικά στον Υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος ήρθε σήμερα εδώ για να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια που κάνει η Ελλάδα, στον πόλεμο που κάνει η Ελλάδα ενάντια στις καταστροφικές πυρκαγιές που συμβαίνουν αυτές τις μέρες»

Βέβαια, αν και θα περίμενε κανείς ότι η συνάντηση θα αφορούσε μονάχα την πυρόσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς που μαίνεται στην Εύβοια, ο Μιχάλης ΧρυσοχοΪδης δεν έχασε την ευκαιρία να βάλει λίγους ακόμα αστυνομικούς να φυλάνε τις τουριστικές περιοχές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι αποφάσεις που φαίνεται ότι ελήφθησαν φαίνεται να βάζουν Σέρβους αστυνομικούς να επιχειρούν σε κοινές περιπολίες με Έλληνες συναδέλφους τους σε «διάφορες» τουριστικές περιοχές της χώρας, «όπου υπάρχει πλειοψηφία Σέρβων τουριστών έτσι ώστε οι περιοχές αυτές να είναι ακόμα ασφαλέστερες με την παρουσία των Σέρβων αστυνομικών» όπως ανέφερε ο Έλληνας υπουργός.

Στη συνέχεια σημείωσε ότι «Με τον κ. Vulin συζητήσαμε επίσης την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μας στον τομέα του οργανωμένου εγκλήματος. Έχουμε εδώ και αρκετό καιρό που συνεργαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε εγκληματικές ομάδες που δρουν στην Ελλάδα από διεθνικές ομάδες των Βαλκανίων. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Η συνεργασία μας έχει αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε και ενισχύοντας και τη δική μας προσπάθεια που κάνουμε εδώ για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος» δήλωσε σε άλλο σημείο ο Μ. Χρυσοχοΐδης, που αναφέρθηκε ακόμα σε «μια συμφωνία για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, όπως επίσης ανταλλάσσουμε εμπειρίες, σκέψεις, εκπαίδευση για το θέμα του κυβερνοεγκλήματος για το οποίο συμφωνήσαμε Έλληνες αξιωματικοί να επισκεφθούν το Βελιγράδι, προκειμένου να εκπαιδεύσουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση της Σερβίας απέναντι στο κυβερνοέγκλημα».

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης