Ο Μητσοτάκης έδωσε υποσχέσεις για μείωση του ΕΝΦΙΑ και κατάργηση του ειδικού φόρου στο κρασί

O πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «απαράδεκτο» τον νόμο Παππά, σημειώνοντας πως θα τον καταργήσει, και έδωσε υποσχέσεις για μείωση του ΕΝΦΙΑ και κατάργηση του ειδικού φόρου στο κρασί.

57f69df71dc524bb6d8b45dd

Μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Αγρίνιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η Ελλάδα αξίζει μία καλύτερη κυβέρνηση, την οποία και θα έχει σύντομα, καθώς όπως πρόσθεσε, «η πολιτική αλλαγή δεν είναι μακριά».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε εκ νέου «πυρά» κατά της κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντάς την ιδεοληπτική και ανίκανη, ενώ την κατηγόρησε ότι κέρδισε τις εκλογές βασισμένη στο ψέμα. Επιπλέον, έκανε λόγο για «εξωντοτική υπερφορολόγηση», αλλά και για ραγδαία υποβάθμιση της Δημοκρατίας.

Είπε μεταξύ άλλων ότι «με τον ΣΥΡΙΖΑ, οικονομική προκοπή δεν πρόκειται να δούμε ποτέ» υπογράμμισε και επέμεινε ότι η κυβέρνηση στήνει «νέα διαπλοκή», αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες, επαναλαμβάνοντας ότι «ο απαράδεκτος νόμος Παππά θα καταργηθεί».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη Δικαιοσύνη, είπε ότι η Ν.Δ. είναι «θεσμικό ανάχωμα στον κατήφορο που οδηγούν τη χώρα», ενώ έδωσε υποσχέσεις για μείωση του ΕΝΦΙΑ, της φορολόγησης στις επιχειρήσεις και του ΦΠΑ στους αγρότες, καθώς και κατάργηση του ειδικού φόρου στο κρασί.