Ο Μαυρίδης ρωτάει το Instagram: Να κατέβω με τη Νοτοπούλου για τον δήμο Θεσσαλονίκης;

Πρόθεσή του είναι να ασχοληθεί αποκλειστικά με τρία ζητήματα: τους άστεγους, τα αδέσποτα και την αισθητική

NewsRoom 22/03/2019 | 14:59

Μετά την πρόταση της υποψήφιας δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ για τη Θεσσαλονίκη, Κατερίνας Νοτοπούλου, ο γνωστός tattoo artist, Γιώργος Μαυρίδης, αποφάσισε να ζητήσει τη γνώμη των ακόλουθών του στο Instagram για να πάρει την τελική απόφαση για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος περιγράφει σε ανάρτησή του στο Instagram, από την πρώτη στιγμή που έκατσε στο τραπέζι των συζητήσεων για την υποψηφιότητά του, ζήτησε να αναλάβει προσωπικά τρία θέματα: Τα ζητήματα που σχετίζονται με τους άστεγους, τα αδέσποτα και την αισθητική.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Μαυρίδης, δεν έχει ούτε μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή στο πλάνο του, αν πει τελικά το «ναι».

Η ανάρτησή του:

«Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι και για αυτό ποστάρω αυτό εδώ το σημείωμα.

Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια πρόταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η αλήθεια είναι είναι ότι δεν έχω απαντήσει ακόμα και είμαι σε μεγάλη σκέψη.

Θα ήθελα την άποψή σας και θα σας παρακαλούσα να είστε ευγενικοί και με καθαρή σκέψη, έχω όλη την καλή διάθεση να διαβάσω γνώμες και όχι καφρίλες!

Και για να βοηθήσω θέλω να σας πω ότι από την πρώτη στιγμή που έκατσα στο τραπέζι να μιλήσω, ζήτησα 3 πράγματα να αναλάβω προσωπικά.

1: Άστεγοι

2: Αδέσποτα

3: Αισθητική (μιλώντας πάντα σε ότι έχει να κάνει με τέχνη)

Κλείνοντας θέλω να πω ότι πήγα χθες μια βόλτα να ακούσω την ομιλία της Κατερίνας και περισσότερο το έκανα για να δω ποιοι είναι γύρω της.

Προς έκπληξη μου και παρότι είμαι προκατειλημμένος, γνωρίζοντας ότι ανήκει στον πυρήνα πολιτικού κόμματος, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απογοητεύτηκα, όπως στην αρχή πίστευα ότι θα πάθω, απεναντίας χάρηκα γιατί είδα ανθρώπους που τους γνώριζα προσωπικά από την πόλη και ξέρω τι είναι ο καθένας τους.

Λοιπόν τι λέτε, συνεχίζω αυτό που κάνω μόνος μου και παλεύω με τα γραφειοκρατικά θηρία , ή αποκτώ μια θεσμική δύναμη και προσπαθώ να το κάνω μέσα από εκεί;

Κάθε άποψη δεκτή αρκεί να μην βρίσετε ή προσβάλετε άλλους ανθρώπους σας παρακαλώ!

ΥΓ: Ότι σκέψη υπάρχει γύρω από αυτό, δεν έχει μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή στο πλάνο μου, μην λέμε αυτονόητα πράγματα. Ευχαριστώ».